![]() |
#1 |
![]() Evet arkadaslar ne dersiniz? Mhp nin oyununa mı gelindi? Anayasa mahkemesinin böyle bir karar vercegi dogruydu simdi bir daha mecliste bunu teklif dahi edemeyecez?
Zaman erkenmiydi? Toplumsal uzlası sartmıydı sizce?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Mhp'nin oyununa gelmiş olsak bile avantaj bizde.
Halk Mhp'nin türban konusunda samimi olmadığını görmüş oldu... Kimilerine göre Akp oyuna geldi ya mhp'ye ne oldu? İnce düşünelim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() valla orasını bilemem ben, seçimleri dört gözle bekliyorum sadece,
16 327 291 idi, artık 16 327 292 benim bildiğim budur.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() BEnce çok yersiz bir zamanlamaydı. Bürokrasi tamamaen zıt insanların elindeyken, duygusal bir çapanın içine girildi. Nasrettin hocanın göle maya çalıp "ya tutarsa" dediği gibi... Hangi makamların kimlerin elinde olduğu belli, bir süpriz beklemek yersizdi. Şu an içinde bulunduğumuz drum seçimlerde halk iradesini büyük oranda etkileyece, bu bizim için avantaj
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
daha düne kadar mhp yi öve öve bitiremiyordunuz.biraz tutarlı olun.diyelimki mhp oyun yaptı.kardeşim muhalefet partisi bu.onun görevi iktidar partisine oyun yapmak.onu zor durumda bırakıp kendisi iktidar olmak.akparti de biraz akıllı olsaydı da oyuna gelmeseydi.koskoca hükümeti bi mhp kandırabiliyorsa amerika avrupa neler yapar.... bir de oylarımız arttı diyorsunuz.şu ana kadar yapılan anketlerde oyları artan tek parti mhp dir.boşuna hayaller kurma.tamam akpartinin kapatılması mağduriyet yaratacaktır,ancak milletin yapabileceği bir şey yok artık.yüzde 47 oy verdiler beeeeeee..daha ne versinler.işi bilmiyorsa hükümet,millet ne yapsın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
LÜTFEN AK PARTİYE SÖZ ETMEYELİM...düşüncelerimiz ne olursa olsun sonuçta,hangi forumda olduğumuzu unutmayalım...verdiğimiz cevapları sadece söz olsun diye vermeyelim lütfen... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Hep söyledim yanlış zaman diye.Böyle olacağını biliyodum fakat bu kadar büyüyeceğini sanmıyodum.
Bizde de sorun var.Hergün başbakının önünü kesip " başörtüsü başörtüsü " adamın kafasını yersek böyle olur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bence de zamanında değildi.Yeni anayasa ile sorunu çözebilirdik.Biraz acele ettik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
![]() Alıntı:
yeni olmam taraftarı olmadığım düşüncelere ve yahut sözlere kayıtsız kalmam anlamına gelmez... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|