AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-05-2008, 15:32   #1
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Türbanlı milli analar!


Milli Takım, İsviçre-Avusturya ortak yapımı Avrupa Futbol Şampiyonası’na hazırlanırken, bizim ekranlarda da konu ile ilgili reklam furyası yaşanıyor. En son ve kamuoyunda ilgi ile karşılanan reklamda da “Milli analar” rol aldı… Yani Milli Takım’ın futbolcularının bazılarının anneleri, Kadıköy’ün Fenerbahçe Burnu’ndaki lüks bir kafeteryasında toplanıp, harika ve çok sıcak, samimi diyalogların yer aldığı bir reklam filminde oynadılar. Buraya kadar iyi ve güzel… Kimin aklına geldiyse kutlamak gerekir. Tabii ki senaryoyu da… Hatta öylesine iyi ki, çekimlerin sonunda anneler el ele verip, “En büyük Türkiye” doğaçlamasını bile gerçekleştirmişler… Amaaaaa… Gelin görün ki, reklamda görünen annelerden dördü veya beşi, tam sayamadım, türbanlı… Yani laik değiller… Yani siyası bir akımın simgesiyle ekrana çıktılar… Ne ayıp! Hiç öyle şey olur mu ? Hele hele söz konusu Milli Takım ise… çarpık zihniyetliler, ülkeyi dini alet ederek bölmeye çalışanlar acaba neden tek söz etmediler, tek kelime yazmadılar… öyle ya Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın eşleri türbanlı diye ülkeyi aya kaldırmadılar mı? Kızlarımıza üniversitelerin yasak olmasını istemediler mi? Ellerine ülkenin bayrağını kapıp meydanlara üşüşmediler mi? Neden? Türban, dini simgedir, siyasete alet edilmektedir, vatan elden gitmektedir diye inim inim inlemediler mi? Eeee şimdi niye sesleri çıkmıyor? Hangi futbolcu aslanlarımın annelerinin türbanı vardı, burada isim isim vermek istemiyorum… Ama o anneler de bu vatanın insanlarıydılar. Ve de bu ülkeye, o malum çağ dışı, bölücü çığırtkanlardan çok ama çok hizmet vermiş çocukların anneleriydiler. Acaba o rezil çığırtkanlardan hangisi, bu çocuklar kadar bayrağa, vatana hizmet edebilmişlerdir? İşte her şey bir reklamla apaçık ortaya çıktı. Ve bu yazıyı da bendenizden başkası yazdı mı bilemiyorum. Ama yazamayacağına bahse girerim… Hadi çıksanıza ortaya; Neydi bu rezalet, milli takım futbolcusunun annesinin türbanı olur mu diye? Yer mi? Yapamazsınız, çünkü gün milli maç günü… Yerler sizi… Siz çifte standart şampiyonlarısınız… O türbanlı veya başı açık annelerin gidip ellerini, ayaklarını öpünüz… çünkü sizlerle mukayese edilemeyecek derece millete, vatana, bayrağa yararlı evlatlar yetiştirmişlerdir.

Kemal Belgin - Milli Gazete

 

ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi