![]() |
#1 |
![]() selam aleykum arkadaşlar bence RAHMETLİ CUMHURBAŞKANIMIZ turgut özal bey HİZMETe adamış kendini o yüzden BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYİP ERDOGAN da ona benzemekte ikiside ülkesi için çalışan MUASIR MEDENİYETE koşan KARİZmatik LİDERLER ÜLKEMİZ için hayırlısı budur.
RABBİM BAŞBAKANIMIZA SAĞLIK VERSİN ÖMRÜ UZUN OLSUN TURGUT ÖZALIN HEDEFLERİNE ULAŞSIN AMİN...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ikiside süper ama ben Turgut Özal ı daha çok seviyorum.
Dedemler eskiden 2 kere Özala vermiş |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() karakter yapıları olarak benzemiyor ama turgut özal, ATATÜRKTEN sonra en iyi cumhurbaşkanı Turgut özaldır, turgut özalı ve adnan menderesi sevdiğim karakterli insanlardır.
Rahmetli turgut özalı saygı ile anıyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben benzetmiyorum sahsen. Ikisi de cok farkli insanlar ama ikisi de cok guzel seyler yaptilar (Recep Tayyip Erdogan hala yapiyor).
Ben 5 yasindayidim Rahmetli Ozal oldugunde ve aglamistim :'( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() rahmetli hemşerim Allah c.c ruhunu şad etsin
Erdoğan başbakanımızda verdiği güzel hizmetler nedeniyle benzetilebilinir. Doğru tektir DURMAK YOK YOLA DEVAM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hizmetlerinden bu ülke aşkından dolayıdır..
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Konuları açarken biraz özen göstersek keşke...
3-4 cümle...2 tane slogan...büyük küçük harfi düzensiz...ve al sana böyle bi konu... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Aktif siyaset dışarıya doğru açılma özgüvenli kendinden emin ve Türkiye için ne gerekiyorsa o yolda ilerleme ama Recep Tayip Erdoğan çok daha fazlasını ve çok daha etkili bu yolda ilerliyor ve rekorlarla dolu bir beş yıla imzasını atıyor bence çok ama çok daha başarılı .
tabii bildiğimiz, çok şükür Allahıma ki azınlıkta olan bir kesim varki Recep Tayip Erdoğan Türkiyemizi her konuda dünya birincisi yapsa bu azınlığa yaranamaz . çünkü onlar hep aynı gözlükle insanlara bakmaya alışmışlar gerici asıl onlardır ama onlar bunun farkında bile değil .malesef ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Turgut Özalla Tayyip Erdoğanın benzetilmesine karşıyım. Turgut Özal çok ilerici biriydi. Özalın uyguladığı politikalar çok cesaretliydi.
Özal, Körfez Savaşına katılabilme cesaretini göstermiş bir liderdir. Tayyip Erdoğan 1 Mart Tezkeresini bile meclisten geçiremedi. Bence tezkere geçmeliydi. Tezkere geçseydi, Türkiye'nin ABD ile ilişkileri bozulmaz, ilişkiler gerilmezdi. Türkiye'nin ABD ile yakın ilişkiler içine girmesinden yanayım. ABD'nin Türkiye'nin müttefiği ve stratejik ortağı olduğu unutulmamalıdır. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Liberal demokrat dersine iyi çalışmışsın
bakıyorumda damardan giriyorsun her seçtiğin başlıklar tam da damardan girilecek başlıklar.. bizde hepbirlikte senin peşinden geliyoruz emiinim kıs kıs gülüyorsundur..yandaşlarına anlatacağın çook komiklikler bulmuşsundur.. burdaki insanların ne kadar olgun olduklarına bakki sana cevap verme yarışına girdiler.. BEN BU FORMU SEVİYORUM..ARKADAŞLARIMIDA SEVİYORUM.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|