|
![]() |
#1 |
![]() amerikan:a
Türk:t ------------ a: hey dostum burda bir problem mi var ? t: noluyo lan burda ? a: nasıl gidiyor mike t: nabıyon lan a: korkarım seni öldüreceğim t: salavat getir lan a: oov dostum hiç cool olmamışsın t: bu ne lan d.tüme benzemişsin a: hey steve , neden kendine bir içki koymuyosun t: la süleyman , kap iki bira gel bakim hemen a: hey evlat baseball oynamaya ne dersin , sen ve ben , baba ve oğul t: yürü lan beşiktaşın maça gidiyoz , lo lo lo lo looo oooo beşiktaaaş a: lanet olsun sana christine ! t: allah belanı versin nurcan ! a: oh , tanrım ! t: rabbiiiim ! a:tanrı aşkına brad kes sesini artık. t:allahım sabır ver, sus lan yeter a: help me please.. t: baksana lan !! a: ne derler bilirsin jack , hayat beklenmedik süprizlerle doludur t: valla oğlum bi söz var hani , kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek a1: dante nin bu kitabını okudun mu micheal a2: a evet , gerçekten edebi değeri olan bir çalışma t1: abi da vinci şifresini okudum süper t2: lan bırak ! iyice entel dantel oldun başımıza a: hey jery gel pizza ye dostum.. t: jery gel lan buraya mis gibi menemen yaptik a: FBI.. bir kac soru sorabili miyim? t: polisim ben. nerdeydin lan dün eşek? a: (ses cikarmadan el i$aretleriyle) sen oraya sen buraya sessiz bir $ekilde.. t: daliyoruz haydaaaaaaaaa !!!
![]() Konu Necip Fazıl tarafından (05-27-2009 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :D:D:D:D süper
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yani Amerikalıar pek sakin efendi
Türkler kaba saba-cahil.. Bu 'geri' psikolojisi daha nereye kadar sürecek bizde acep.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() a: ne derler bilirsin jack , hayat beklenmedik süprizlerle doludur
t: valla oğlum bi söz var hani , kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek Bu güzeldi bak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() a: hey evlat baseball oynamaya ne dersin , sen ve ben , baba ve oğul
t: yürü lan beşiktaşın maça gidiyoz , lo lo lo lo looo oooo beşiktaaaş a: lanet olsun sana christine ! t: allah belanı versin nurcan ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İşim gereği bazen Amerikalılarla oturup kalkıyorum..
Hele bir de Teksaslılar?!.. Aynı.. geçekten aynı.. Kopartınız beni.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|