![]() |
#1 |
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sporun içine ne zaman para işleri ve ihaleler girdi o zaman herşey bozuldu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Tek sorumlu Başbakan... Her alanda olduğu gibi bu alanda da en büyük günah keçisi şahsiyetleridir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Durum çok kötü,futbolun normal seyrine dönmesi en az 5 sene alır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türk Siyasi Tarihi'nde şimdiye kadar başbakan olmuş 25 başbakan arasında Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne açık ara en çok hizmet etmiş olan en iyi ve en başarılı başbakandır Allah'a şükürler olsun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Futbol'u zaten sevmiyordum artık hiç sevmiyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
58.Madde AK Parti öncülüğünde CHP,MHP,BDP ortaklığında neden değiştirildi ? Başbakan neden " Kişiler ve Kurumlar birbirinden ayrılsın " dedi. Yıldırım Demirören'i , Göksel Gümüşdağ aracılığıyla TFF Koltuğuna kim oturttu ? Şike olayları ortaya çıkmadan önce , Trabzon'da " Trabzon Şampiyon Oldu da biz mi yapmadık ! " Beyanını hangi akla ve mantığa uygun bir şekilde verdi.. Ben Fenerbahçe taraftarı değilim , aynı zamanda fenerbahçe kongre üyesiyim.. Diyen bir adamın tarafsızlığına mı güveneceğiz... Şike soruşturmasının en kilit isimlerinden biri olan Göksel Gümüşdağ'ın ise hala daha cezai bir sorumluluğun olmaması çok garip.. Acaba başbakan ile akrabalığından ötürü mü diyor insan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soruşturmanın başlaması için düğmeye basan aynı başbakan neden verdiği kararın arkasında DİK bir şekilde duramadı... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|