![]() |
#1 |
![]() Rus İnterfaks Ajansı, ”görgü tanıkları”na dayanarak, Batum açıklarında Türk deniz piyadelerini taşıyan bir Türk gemisinin beklediğini ileri sürdü.
Haberi Moskova’dan veren, ancak kaynak olarak Batum’dan telefonda konuştuğu görgü tanıklarını gösteren ajans, iddianın ayrıntılarına girmedi. Ajans, aynı görgü tanıklarına dayanarak, Batum’dan Güney Osetya yönüne giden trende NATO’ya ait araçların taşındığını da ileri sürdü.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Türkiye Gürcistan'a destekde veriyor olabilir. Savaşın kendi topraklarına sıçramasınıda engelliyor olabilir .Veya durum sakat diyip Misak-ı Milli sınırlarında bulunan Batum'uda geri almak istiyor olabilir.
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() savaşın Türkiye sınırlarına taşmaması için bir önlemdir diye düşünüyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Genel olarak durum kritik BTC hattında sorun yok ama; Rusya'nın Tiflis hattındaki boruları bombalamak istediği biliniyor. Abd Başkanı George W. Bush Gürcistan'ın yardım istemesi durumunda asker sevkiyatı yapacağını söylüyor;
Bir tarafdanda Abd Rusya ile güçlerini çarpıştıracağı yeni bir cephe arıyor. Eski SSCB ülkesi Gürcistan'ın yönünü batıya çevirmesi doğlagazda Rusya'ya bağımlılığı kırması Rusya'nın tepkisini çekiyordu. Kafkasya 19. yüzyıldan itibaren hep ama hep karışıktı bir kvılcım beklemiyordu olaylar zaten için için yanıyordu. Şimdi ise iyiden iyiye herşey su yüzünde |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı: