|
![]() |
#1 | ||||||||||||||||||
![]() forumdaki bazı arkadaşlar bana karsılar ama lutfen diyorum bunu sagduyu ile izleyin. iyi niyetli olarak açtım konuyu.
![]() Konu novek tarafından (04-14-2010 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Türkiye'yi neden sürekli bir yerlere benzetme çabası içindesiniz...
![]() yok iran yok malezya yok pakistan... neden güzelim ülkemi hep bir yere benzetmeye çalışma çabası içindesiniz anlayamıyorum... iyiniyetinizden de şüpheliyim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yasak site (: başka video yok mu?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Polonyada üniversitelerde bizim hocalarımız yıllarca özelleştirme ve ekonomi dersi verdi özzelleştirmeyi öğrettik adamlar ab ye girdi ama biz maalesef kendimize uygulamadık.
Tek bir özelleştirme zamanında yapılsaydı şu an bambaşka bir halde olabilirdik.Çiller telekomu zamanında özelleştirecekti ve gelen meblada içborcumuzu ödemeye yetecekti ama cehape anayasa mahkemesine giderek iptal etti. Ben şunu bilir şunu söylerim özelleştirme şart!! |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
e ozaman devlet satıcagına karını devlet yeseydi ozaman satıştan elde edilen paradan daha fazla para gelicekti. yani altın yumrtlayan tavugu 1 senelik yumurta parasına satmaktansa senelerce altınları yemek varken?? haksızmıyım? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
ne yazık ki kamu kuruluşları tamamen çürümüş. Olaya o yönden yaklaşacaksanız ben size bir soru yönelteyim madem devletin bu payı yemesini düşünüyorsunuz.Peki bana şunun nedenini söylermisiniz neden bunca senelik türk telekom özelleştikten sonra bu büyüklüğe geldi? Ne yazik ki kamu kuruluşlarında 9 kişi yatar 1 kişi çalışır gerçek emekçi budur.Ama diğer 9 u bankamatik emekçisidir tek emekleri bankamatiğe şifre girmektir.Zaten bu yüzden o 1 ler özelleştirmeye girsede birşey olmayacağını bilir.Çünkü yine işini yapacaktır.Ama o 9 lar bilirki özel sektör gözyaşına bakmaz meydanlara koşar hemen. Kitlere hersene yaptığımız sübvansiyonların bize maliyeti yetti arttı bile |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
ozelleştirme için hep aynı şey soylenir delvet olunca verimsiz oldugu. e ozaman verimli hale getirin. bakın bugunku turkiyede işsizligin asıl sebebi bazı açgozlu patronların işçiyi 13-14 saat çalıştırmalarıdır. oysa işçiyi 7-8 saat çalıştırsalar işte ozaman aradaki farklı kapatmak için fazladan işçi alıcaklar ve işsizlik buyuk oranda çozulucek. ama ozaman kar dusucek ve her ay kendilerine luks araba alamıycak bazıları. patron diyorki 50 kişiye yaptıracagım işi nasıl osla 30 kişiye yaptırırım diyor. videoyu izlediyseniz orda ingiltere demiryolu ozelleştirmesindne ornek veriyor. satın alan iş adamı demiryolunu maksimum kar etmek için çalıştırıyor ama hiç yatırım falan yapmıyor en sonunda tren kazası olunca 20 yıl hiç yatırım yapılmadıgı ortaya çıkıyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
![]() Alıntı:
Abonman parası özelleştirmelerden sonramı çıktı?Telefonu kullanıp kullanmamanız sizin hizmetten yararlanıp yararlanamadığınızı gösterir.O beni bağlamaz evine kapı gibi telefon hattını verdilerse hizmet parasınıda alacaklar.Ve ayrıca piyasada tek internet sağlayıcı türk telekom değil biri,smile vb onları kullanın o zaman. Alıntı:
Alıntı:
Sığ sosyalist mantıkla bir yere gidilemez ne yazıkki.Hele ekonomide kapitalizm nasıl bir belaysa sosyalizm ondanda beter zaten görmekteyiz dünyada sosyalist mantıklı birtane bile büyük devlet yok. |
||||
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Konu unnamed tarafından (04-14-2010 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yok abicim bu kadroyla arjantin gibi olamayiz.. adamlarda bir messi var bizim takima bedel.. su anlik 40 firin ekmek yemeliyiz arjantin olmak icin ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|