AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-23-2012, 11:05   #1
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Standart Türkiye bu kızı konuşuyor...

Türkiye bu kızı konuşuyor

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan siyaset bilimi öğrencisinden fiyasko..

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan siyaset bilimi öğrencisinin 'TBMM başka hangi adla anılır' sorusuna Yüce Divan cevabı vermesi sosyal medyayı salladı.

İşte o tepkiler:

-Yüce Divan sorusu yerine Reina'dan once orda ne vardi die sorsalardi bak nasil cevap verirdi

- TBMM başka hangi adla anılır sorusuna Yüce Divan cevabı veren Yeditepe siyaset bilimi öğrencisinin dersine skype ile Emre Uslu mu baglaniyor?

- Kim milyoner olmak ister'de siyaset bilimi öğrencisi Tbmm'nin diğer adına "yüce divan" dedi. Eğitim sistemini 40+40+40 yapsan ne yazar.

- Siyaset bilimi okuyan biri "millet meclisi'nin diğer adı yüce divan" diyebiliyorsa bu durum eğitim sorunu değil zeka sorunudur!

- Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi'nden önce Yüce Divan geldi. Şimdi de aynı bölümden Survivor'a katılan biri bakalım ne diyecek?

- Yüce Divan sarışın olmakla doğru orantılı gibi bişey mi ?

- Okulumuzu rezil eden Gozde Umay Dalkali'ya tebrikler.Seneye okula ögrenci alımları kapanmıştır

- Sadece Yüce divan'ın ne olduğunu bilmiyor değil daha beteri Parlemento'nun da ne olduğunu bilmiyor.

Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-23-2012, 11:19   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Vah vah.Okuldaki durumu gözden geçirilmeli.
Darbeye sebeb la bu
Alt 03-23-2012, 11:20   #3
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Dışı hoş,içi boş insanlarımız yokmu ahh ahh...
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2012, 11:32   #4
Kullanıcı Adı
Gönülden
Bazen tv röpörtaşlarında bu durumlara rastlarız adamların harbiden bilmediğini uydurduğunu biliriz ama bu durumda bayanın heyecanına yenik düşme ihtimali olabilir...yani insan bazen emin olduğu bilgi hakkında bile yanılabiliyor...yok eğer kendinden emin vermişse bu cevabı vah ki vah

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2012, 17:09   #5
Kullanıcı Adı
serdary
Halbu ki doğru cevabın "C. Baro" olduğunu hepimizin bilmesi gerekir değil mi

Allah hidayet etsin, akıl fikir versin...
Alt 03-23-2012, 17:52   #6
Kullanıcı Adı
Garibüzzaman
Bu yarışmacıda ilk soruda elenmişti...!!! Ortak özelliklerini tahmin edersiniz herhalde...!!!

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
Garibüzzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2012, 17:54   #7
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Armut dibine düşermiş derler.
Denk geldiğim kadarıyla bunların bir kaç hocası da ,Kenan ışığın acıklı bakışları altında ilk tur da elenmişti.
Kendilerine gösterdikleri bakıma bir şey demeye hakkım yok normaldir ve kendi tercihidir.Fakat aynı özeni birazda derslerinde demiyorum ama dikkatinde göstersen çok daha iyi olurdu.
Heyacana gelirsek.
Bence konumuna ve soruya göre bu kadar heyecan normal değil anormaldir.
Böyle bir heyecanla insanoğlunun hayatta başarılı olması yok denecek kadar azdır.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2012, 18:30   #8
Kullanıcı Adı
Silya
o da öğrenir.
Silya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2012, 20:47   #9
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Ezbere eğitim anlayışının ürünü
ezbere eğitimde kavramlar üzerinde durulmuyor, eğer kendisi siyaset bilimi kitapları okuyup gündem takip etmiyorsa, kavram öğrenemez zannımca.
_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-23-2012, 21:03   #10
Kullanıcı Adı
serdary
Alıntı:
_Ednâ_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ezbere eğitim anlayışının ürünü
ezbere eğitimde kavramlar üzerinde durulmuyor, eğer kendisi siyaset bilimi kitapları okuyup gündem takip etmiyorsa, kavram öğrenemez zannımca.
Aynen abla, ezber çok kötü. Hem olayı tam olarak kavrayamamaya hem de çok çabuk unutmaya sebep oluyor.

Kardeşimden biliyorum, bazı kavramları ezberlediği için çok çabuk unutuyor, mantığını öğrenince çok daha kalıcı oluyor. Geçen bikaç soru sordum şu neden bu niye böyle diye ezber olduğu için cevap yok

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)