![]() |
#1 |
![]() Türkiye-İsrail Dostluk Grubu Fesh edilmelimi..??
TBMM Türkiye-İsrail Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Nursuna Memecan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınayarak, 'Bu uygulamalar her türlü uluslararası hukuk kuralına aykırı olduğu gibi, İslam ve Musevilik başta olmak üzere hiçbir dini inanca da sığmaz' dedi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() edlmeli
Konu mehmetakif24 tarafından (01-11-2009 Saat 19:02 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bu grubun kurulması yanlıştı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() 136 istifa var şimdiden zati bakalım TBMM,den ne yanıt çıkacak ne olacak, birde bakalım forum,dan ne sonuç çıkacak.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Siyonist israil Filistine saldırdığı günlerden itibaren istifalar yaşandı.Dostluk grubunun kurulmasının nedeni bilhar barış,huzur ve refahın sağlanaması adına,lakin bunların siyonist düşünceleri değişmeyecek gibi..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 300 tane israil dostuk gurubu üyesi vardı şimdi bir kısmı istifa etti ama yetmez ben bu guruptaki insanların geceleri nasıl uyuyabildiklerini çok merak ediyorum . . . ve artık hükümetin somut bir adım atmasını istitiyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Eğer istifalar bir işe yarayacaksa etsinler fakat bence istifalar sadece küçük bir protestodur ve hiç bir işe yaramaz... ekonomik anlaşmaları sarsmaktan başka tabi...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() fes edilmesininin bi işe yarıyacağını sanmıyorum ayrıca bu ülkeyle derin ilişkilerimiz var bu yüzden fes edilmeside zor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|