AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-13-2008, 01:16   #1
Kullanıcı Adı
fazlrahmet
Standart "Türkiye'deki Yahudi lobisi, İsrail'dekinden daha güçlüdür!.."
Kardeşlerim biraz uzun bir yazı fakat faydalı olacağını düşünüyorum inşAllah...

http://www.yeniosmanlilar.org/index....=724&Itemid=74

 

fazlrahmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-13-2008, 01:40   #2
Kullanıcı Adı
Kafes
Standart "Türkiye'deki Yahudi lobisi, İsrail'dekinden daha güçlüdür!.."
Paylasim icin tesekkurler. Tum yahudileri suclamamak gerek tabi ama cogu Yahudinin hedefi Turkiye'dir ve simdiden Turkiyeyi dinden koparmanin tek yolu olan laiklestirme cabalari onlarla baslamistir diye dusunuyorum. Iyice bizi birbirimize dusurup burada egemenliklerini kurmak istiyorlar. Su anda Turkiyenin en luks en guzel semtlerinde Yahudiler oturuyor. Tabi yine hepsini suclamamk lazim, aralarinda iyi olanlari da var.
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi