![]() |
#1 | |||
![]()
Gerçekden önemli bir eser izleyiniz. Düşündüren çok şey var.. Helal olsun Akpartiye... Kara düzene DUR!! diyebildi.. Youtubeden izleyemeyenler için izlesene
![]() Konu Seyyah tarafından (08-01-2009 Saat 21:29 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Güncelleme! Arkadaşlar bu belgeseli izlemenizi cok istiyorum. Lütfen seyredin.
İzleyenler güncellesin lütfen. Konu Seyyah tarafından (08-01-2009 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() izleyecegim ama açılmıyor bi sorun var galiba..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İzlesenede ekledim ordada sorun yaşarsanız başka siteden ekleyeyim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sorun yok ben izliyorum
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Pc'de ses sorunu var izlerdimde artık eve geçince bakacam saol yunus .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Güncelleme!!! izlemeyenlere tavsiyem izleyiniz cok değerli bilgiler var.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Allah'a şükür bu 'yüzleşme' başladı. Bunca yıldır her olumlu işte İŞ BİTİRENlerin ve onların ekmeklerine yağ sürenlerin karşı çıkmasına, statükocu beyinlerin yaygarasına rağmen bu pislikler temizlenecek.
Sadece bugünün değil 80 küsür yılın pisliği temizlenecek ve tertemiz pir-i pak Aydınlık bir Türkiye'ye kavuşacağız. ETÖ'de ele geçirilen belgeelrin suikast hazırlıkların müsbetlikleri, işte tarihte mevcut. Kanıtları, tarihte mevcut. Hamdolsun onların üzerine gidebilen sapasağlam bir oluşum var; AK Parti var Biz varız Bizler varız.. Azınlıklar değil BÜTÜNÜYLE BİR TÜRKİYE VARIZ... Teşekkürler kardeş, çok hoş videoydu Konu FarukARSLAN. tarafından (08-03-2009 Saat 13:44 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bizde boş durmayıp her alanda bilinçlendirme yapacağız.
Sol zihniyet Etö ye göstermelik dava diyorlar. Tarihin acı gerçeğini göstermezsekde böyle demeye devam ederler bu video gibi dökümanları yaymamız lazım diye düşünüyorum. Lütfen izleyen Güncellesin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|