![]() |
#1 |
![]() Kupada Son 16 Eşleşmeleri De Belli Oldu
Uefa Kupası'nda son 16 eşleşmeleri de belli oldu. Galatasaray son 32 eşleşmesinde Girondins de Bordeaux'u elediği takdirde son 16 takım eşleşmesinde Nec Nijmegen - Hamburg SV eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Werder Bremen - AC Milan v Olympiakos - Saint-Etienne Aston Villa - CSKA Moskva v Shakthar Donetsk - Tottenham Fiorentina - AFC Ajax v Zenit - Stuttgart Paris Saint-Germain - Wolfsburg v FC Braga - Standard Liege Dinamo Kiev - Valencia v Sampdoria - Metalist Kharkiv Kopenhag - Manchester City v Aalborg - Deportivo La Coruna Olympiakos - Saint-Etienne v Fiorentina - AFC Ajax Nec Nijmegen - Hamburg SV v Bordeaux - Galatasaray
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bordeaux sıkıcı futbol oynuyor. Savunmada önemli hata yapmadıkça ve duran toplara dikkat ettiği sürece o maçta beraberlik garanti olur. Nijmegen'i çıkıp her hâlükarda yenmeli Galatasaray. Aksi sonuç sürpriz olur ve sürprizleri aleyhinde olan takımın böyle kupalarda başarı oranı çok çok düşüktür...
Hamburg-Galatasaray ise grubun en zevkli maçlarından olur.. Benfica maçındaki Galatasaray olursa Hamburg'u da ezer geçer.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Avrupa liglerinde bütün takımlarımıza canı yürekten başarılar diliyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Cânı-ı yürek...
Hımmm ![]() Bende fenere başarı diliyordum.. Ordan.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Daha metalist benf maçı bile olmadan içime nic in bize rakip olacağı öyle çok doğmuştuki.
Ben hamburgu değil nici bekliyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|