![]() |
#1 |
![]() TÜRKLERE SORULAN İLGINÇ SORULAR ??!!!.. (Akla Ziyandır,Gülme Garantili ve +18 İçindir.. ![]() - Sizin ülkede kızlar okuyabiliyor mu? - Yok ben Türkiye’de okuyabilen, ‘ilk Türk’ kızıyım!. - Sizde kitap var mi? - Ne gibi? - Yani okulda diyorum, kitaplarınız var mi? Nereden öğreniyorsunuz bilgileri? - Valla kitap mitap yok!.. Hocalar ezberlerinden anlatıyorlar. zaten Hocaya bi şey olursa biz de okulu bırakıyoruz. - Sizde, ‘Umumi Tuvalet’ yok mu?!. - Dolu var, niye ki? - O zaman niye hep duvarlara işiyorsunuz?!!... - Yok canıım bunu da nereden çıkardın?!. - Eee.. iyi de, hemen hemen bütün duvarlara; ‘Buraya İşemek Yasaktır!’ yazmışsınız?!!!?. - Evlerinizde elektrik var mı?.. - Hayır, televizyonu mum ışığında izliyoruz maalesef?!!.. 2003 Sydney Her dört kisiden nerdeyse ikisinin hatta ucunun ortak sorusu: -Sizin ülkede 4 tane karınız olabiliyormuş, bu doğru di mi?!.. -Evet doğru, bu niye garip geliyor ki?!.. Size ne kadar normal(!) aslında - Sizde niye Beysbol yok? - Sizde de üç top bilardo yok!.. n'aber? (Türkiye’de 2008 Yılında Beysbol Federasyonu Kuruldu) - Siz orda deveye mi biniyorsunuz? - Evet Türkiye’ de herkes deveye biner.. Deve taksileri falan vardır. Deve kullanma ehliyeti almak için de 18 yaşında olmak gerekir. Ben 18 yaşına basınca babam da bana deve alacak. Alman: - Türkiye’de itfaiyeci var mı? Türk: - Hayır, dev battaniyeler var onlardan örtüyoruz biz.. yanan binalara ve ormanlara.. Paris’te bir Isveçli kadın ile geçen diyalog; - Nerelisin? - Türküm - Hayıır dilsin?!!.. - Neden diilmişim? - Çünkü, Türkler; sarışın, uzun boylu ve mavi gözlü olurlar.. - Nerden kapıldın bu fikre? - Hasan diye bir türkle tanıştım, o sarışın, mavi gözlü ve uzun boyluydu - Bravo ya!.. gerçekten bravo!?... - Siz kız çocuklarını gömüyorsunuz değil mi?. - Hı hı zaten ben toprakta yetiştim.. kök vermem uzun sürdü.!! - Aaa siz Türk müsünüz? - Evet. - Sizin ülkenizde gece sokağa çıkan insanı kesiyorlarmış doğru mu??!! - Senin gibi lavuksa keserler, doğru!!.... İngiliz bayan: -İnanamıyoruum! sabah kahvaltısında hem zeytin hem de kızarmış sucuk mu yiyeceksin? nasıl oluyor da yiyebiliyorsun bunları hem de büyük bir istahla? Ben: Peki ya sen; sabah kahvaltısında yağda pişmis yumurtanın yanında, nasıl haşlanmış fasulye yiyebiliyorsun? (Bööğğ!) - Sen Türksün di mi? - Evet,kessin ben türküm.. - Olmaz sen türke benzemiyorsun?!.. -Bana “türk tipi”ni bi tarif etsene!.. - Fırına attım olmadı, kaynattım yine olmadı. annene sorar mısın, sizin orda (Türkiye’de) karpuzu nasıl pişiriyorlar?!! - Anneme sormama gerek yok bayan, ‘bütün türkler’ bilir bunu..?!! - Bundan Türkiye’de de var mı? (matkabı göstererek) - Hayır, biz başka şey kullanıyoruz delmek için. - Ne kullanıyorsunuz? aayyyy söylesene...! ! Var mı sende bir resmi falan, gösterseneee?!!.. -Tövbe tövbe!.. - Nerdensin? - Türkiye - Aa... bende biliyorum orayı, Afrika’da Nijerya’nın altında değil mi? - Yok Üstünde!. Geçen hafta taşındık?!!.. - Siz Türkiye’de, sex yapabiliyor musunuz? - Maalesef hayır!.. Biz bölünerek Çoğalıyoruz veya eşeyli ürüyoruz… - Sizin ülkede ‘Maşallah’ diye bi kamyon şirketi mi var? - Yoo.. neden sordun?.. - Her gelen türk arabasında ‘Maşallah’ yazıyor da!?.. - Siz Müslümanların şimdi 4 tane mi karısı oluyor? - Evet.. ne güzel di mi.. - olur mu öyle şey ya...... nasıl yani şimdi sen benimle evleniyorsun, sonra bir başkasıyla.. sonra bi daha.. sonra bi daha - Yook üç alana bir bedava veriyorlar.. ucuza geliyor.. - Ayy!.. siz kadınları satıyor musunuz bir de? - Valla mesela sen en az üç inek edersin.. - Aaa..... saçmalama ya.. öyle şey mi olur.. ne kadar saçmalık!.. …Bıdı bıdı.. vıdı vıdı.... - Yok vazgeçtim, en fazla iki inek edersin.. - O niye? - Çok konuşuyosun!.. ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() dogrudur bazen cok sacma sorular soruyorlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Emeğe saygı arkadaşlar.. Bir teşekkürü boş geçmeyin..
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Peki bu soruların nedenini düşünen var mı? Bunların sorulmasında hükümetlerin hiç mi suçu yok. Genelde sorular arap yaşam şekli üzerine acaba neden? Özelliklede çok eşli evlilik konusunda.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() O sydney sorusu cok dogru, gercekten herkes soruyor onu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |