![]() |
#1 |
![]() BİR TÜRK KAÇ KİTABA BEDEL?
Yapılan araştırmalara göre, bir Japon yılda 25, İsveçli 10, Fransız 7 kitap okuyor, Türkiye'de ise.. Türkiye'de ise 6 kişiye bir kitap düşüyor. Araştırmalarda elde edilen bu sonuç, ülkemizde kitap okuma oranının ne kadar düşük olduğunun göstergesidir. Turklerin kitaba gereken degeri vermemesini protesto ediyorum!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Birine odunc kitap versen kaybedip atiyor.. umrunda olmuyor. Kitabi adam yerine koyan yok
![]() Cogu insan gazete okuyor, oysa gazetedekiler bir kac adamin subjektif yorumlari sadece.. Bilginin temeli degil ki. Bir kitap yazilirken bir cok referans gostermesi lazim, dolayisiyla cok emekle ve yuksek bilgiyle olusturuluyor. Ne kadar fazla kitap okursak o kadar ufkumuz genisler ve kendi yorumlarimizi o kadar guzel yapabiliriz. Ben protesto etmiyorum, umrumda da degil kim ne yaparsa yapar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kitaba verilen değer, gerçekten herkesin masaya yatırması gerekli bir konu ... Kendi adına düşünmeli, muhasebesini yapmalı; nedenleri üzerinde kafa yormalı ... Ancak şu da unutulmamalı, kitap ücretleri ... ;)
Başlık çok manidar, tebrik ederim ... +1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Acı ama gerçek...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Aslında kitap okumak çok güzel ama insanlarında okumamak için bir sürü bahaneleri var...
Mesela benim bile bu ara bahanelerim çok ![]() Kitap hem ruhu dinlendiriyor ,hemde bize neredeyse her konuda yardımcı olabilecek bir uğraş. Kitap okuma alışkanlığını çok küçük yaşlarda kazandırılması okuma alışkanlığı edinilmesinde çok önemli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Önce kitap ücretlerini protesto edelim.Çok okumak istediğim bir kitabın fiyatını sordum 25 ytl dedi yuh yaniiii öğrenci milleti nasıl versin o parayıı..keşke ucuz olsa hep kitap okurdummm.kütüphanelerden alın derseniz orada işe yarar kitap yok yani lafın kısası bu iş para da bitiyor..
yurtdışında da kitaplar pahalı mı ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||