![]() |
#1 |
![]() Türüt: Meyve veren ağaç taşlanır.
Karadenizli türkücü İsmail Türüt Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek için bir parça yazarak kendisine hediye etti. Parçanın içeriğinde Gökçek'in üç dönemde Ankara'ya damgasını vurduğunu belirten Türüt, meyve veren ağacın taşlanacağını da müzik eşliğinde anlattı. HER ZAMAN ARKASINDAYIM Melih Gökçek'e hediye ettiği parçayla ilgili bir açıklama yapan Karadenizli türkücü İsmail Türüt Gökçek'le dost olduklarını söyleyerek “Medya özellikle bazı adaylara bilinçli olarak destek veriyor. Ben de böyle bir ortamda çok sevdiğim dostuma destek vermek istedim. Ankara onun döneminde Ankara oldu. Yaptığı hizmetleri sadece Başkentliler değil bütün Türkiye takdir ediyor. Yaptığım işle gurur duyuyorum ve her zaman onun arkasında yer alacağım” dedi. İŞTE O ŞARKI ![]() GÖKÇEK'TEN TEŞEKKÜR İsmail Türüt'ten destek gördüğü için son derece mutlu olduğunu söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise “Parçayı ilk dinlediğimde son derece mutlu oldum. Kendisi ülkemizde sevilen ve sayılan bir sanatçı. İsmail Türüt'e jestinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gökçek de milliyetçi türüt de..bulmuşlar birbirlerini...zaten milliyetçi adam belediye seçimlerinde partiye bakarak değil hizmete bakarak oy verir...türüt de hizmetini beğendiği için gökçek e destek vermiş..tebrik ederim..ikisini de severim..zaten türüt ü çok severim özellikle ''plan yapmayın plan'' şarkısını her gün düzenli olarak severek dinliyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu yeni değil ki bayağıdır var
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yani yeni değil, önceden de yapmıştı şarkı.. Hatta bi canlı yayında Gökçek'te varken okumuştu..
Gökçek aşkı yeni değil yani Türüt'ün demek istedim.. Maşallah verdiğiniz linkte de chp reklamından geçilmiyor.. (: Kimsesizlerin kimsesi olacakmış.. Yahu bir kere de Tayyip Erdoğan'ın peşinden gitme be adam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Maşallah verdiğiniz linkte de chp reklamından geçilmiyor.. (:
aynen neyse sağlık olsun kaza diyelim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
kardeş bi daha bak istersen..;)çünkü o linkteki chp reklamı AK parti reklamının yarısı yok..ekranın sağ köşesine bakarsan melih gökçek reklamıyla kaplı..bay-kıL ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Farklı sitelerden bahsediyoruz sanırım ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() parayı veren düdük misali yani :D:D:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() KARDEŞ BEN GİRDİĞİMDE SAĞ TARAFTA KOCAMAN MELİH GÖKÇEK REKLAMI VARDI VALLA..Bİ DE DİĞER REKLAM VARDI İŞTE...VALLA ŞİMDİ GİRDİM AYNEN VERDİĞİN RESİMDEKİ GİBİ ÇIKTI..AMA DEMİN GİRDİĞİMDE ÖYLE DEĞİLDİ!..neyse önemli değil,sorun ikimizde de değil yani..;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|