AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 10-19-2008, 18:04   #1
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Standart Tüsiadı ve Başkanını Protesto ediyorum..
Tüsiat başkanının açıklamalarını dinledim.ve ülkemde daha ne kadar bencil insanların olduğunu bır kez daha anladım.
sorumluluk sahıbı kişiler,konuşmalarına dıkkat etmek zorundalar,eğerki ulke yönetiminde, ekonomisinde bir olumsuzluk var ise bunu önce masda yetkili organlarla,kişilerle konuşulur.
ulu orta konuşulmaz..konuşursan ne olur.?spekülasyon olur piyasalarda tedirginlik olur ve ülkemin geleceği ile oynamış olursunuz.tıpkı eski cumhur başkanının..ecevite kıtap fırlatıp attığı gunlar gıbı oluruz..
çunki işgal ettiğiniz makam,turkıyenın dev sanayıcılerının içinde bulunduğu bağlı olduğu bır kurumun başkanısınız ve sorumluluğunu bılmenız gerekır.
böyle davrandığınız muddetçe devletim ülkem kaybeder..ama aydın doğan kazanır ve sızın baba kız ilişkilerini bu konumda bırakmanız ve devletımızın ıyılıği için..dediğiniz şekildede olsa tv karşısında bu tur sözleri sarf etmemeniz gerekir..
1 ay evvel babanız,AYDIN DOĞAN gundemi işgal etti şimdide siz...bu ülke bızım hepimizindir allahın aşkına ne olursa olsun,kım olursa olsun ,sevelım sevmeyelım ama ülkem için bı şeyler yapın sayın tusıat başkanı eğer ülkem için bır şey yapmıyacaksanız susunki en azından ortalığı ve ekonomiyi karıştırmayın..yoksa ben sızden şüphe duymağa başlıyacağım acaba babasıyla anlaşmalı borsayı hısseleri düşürüp yenıdenmi toplayacak diye düşünmekten kendimi alı koyamam..ÖNCE VATAN diye düşünelim.
herkes gelip geçer,önemli olan öldükten sonra arkanızda HOŞ BİR SADA bırakabilmemizdir..
ve siz TÜSİAT BAŞKANINI VE YÖNETİMİNİ PROTESTO ediyrum.. ve babanız AYDIN DOĞANI...

ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)