AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 09-30-2007, 14:54   #1
Kullanıcı Adı
fatih_44
Standart Tutmuyor
Marsilya maçı öncesi 'Kazanmaya gidiyoruz' diyen Sağlam'ın takımı gol pozisyonu bile bulamamıştı. Genç çalıştırıcı hafta içi de, 'Sami Yen'de taraftar olsa bizi alkışlardı' dedi, yine hüsrana uğradı.
30.9.2007

İkinci derbiyi kaybetti
Beşiktaş, sezonun ilk derbisinden puansız ayrılırken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam bir kez daha ortaya iddiasını koymasına rağmen, istediğini alamadı. Şampiyonlar Ligi’ndeki Marsilya maçı öncesi, “Fransa’da kazanmak için oynayacağız” diyen Sağlam’ın öğrencileri pozisyona bile girmekte zorlanmıştı. Hafta içi ise seyircisiz derbi için görüş bildiren genç teknik adam, “Stat dolu olsaydı, herkes bizi alkışlardı” açıklamasını yapmıştı. Ancak Ertuğrul Sağlam’ın öngörüleri yine tutmadı, Beşiktaş Süper Kupa’daki Fener maçından sonra ikinci derbisini de kaybetmiş oldu.

‘Galatasaray hak etti’
Ertuğrul Sağlam maç sonrası ise, “Galatasaray galibiyeti hak etti. Tartışmalı yediğimiz ilk goldeki korner kararı ve penaltı pozisyonlarına yorum yapmaktansa, bu yenilginin nedenlerini arayıp bulmalıyız. Maçtan önce seyircisiz oynamanın bizim için avantaj olacağını düşünüyorduk, ama gördük ki, bu durum takımımı olumsuz etkiledi. Üç gün sonra Porto ile Şampiyonlar Ligi’nin belki de en önemli maçını oynayacağız. Artık o maça konsantre olmak durumundayız. Başarıyı nasıl sahipleniyorsak, başarısızlığı da aynı şekilde hep beraber sahiplenmeliyiz” dedi.

KAYNAK FANATİK

fatih_44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-30-2007, 15:14   #2
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Tutmuyor
ertuğrula destek veriyorum
ama yani her maçtan sonra ŞUNLARIN BUNLARIN ÇARESİNİ bulmalıyız diyor
gelecek hafta oluyor hala
aynı tas aynı hamam
takım atak yapmıyor
ilk geldiğinde
OYUNU İLE ZEVK VEREN BİR TAKIM KURACAĞZ DEMİŞTİ
artık sözünü tutsunn..
heyecanla bekliyoruz..
utanmasak maç izlerken uycaz yani.. :D
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2007, 21:28   #3
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Tutmuyor
sumeyye benim dusuncelerimin aynisi bir cevap vermissin
ben ama hala guveniyorum.. olur boyle vakalar turk polisi yakalar ama bu porto maci hepsinden baska
ya yenecekler ya da ben onlari yicem butun taraftar yicek hepsini
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-30-2007, 21:32   #4
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Tutmuyor
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
sumeyye benim dusuncelerimin aynisi bir cevap vermissin
ben ama hala guveniyorum.. olur boyle vakalar turk polisi yakalar ama bu porto maci hepsinden baska
ya yenecekler ya da ben onlari yicem butun taraftar yicek hepsini
bence yenilcez..
şimdi güvenmiyor gibi görünmesin ama
şu anki PİSKOLOJİMİZ pek berbat...
yenmek için kendimize güvenmek lazım
ama bizde morel denen şey kalmadı.. :'(
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)