09-30-2007, 14:54 | #1 |
Tutmuyor
Marsilya maçı öncesi 'Kazanmaya gidiyoruz' diyen Sağlam'ın takımı gol pozisyonu bile bulamamıştı. Genç çalıştırıcı hafta içi de, 'Sami Yen'de taraftar olsa bizi alkışlardı' dedi, yine hüsrana uğradı.
30.9.2007 İkinci derbiyi kaybetti Beşiktaş, sezonun ilk derbisinden puansız ayrılırken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam bir kez daha ortaya iddiasını koymasına rağmen, istediğini alamadı. Şampiyonlar Ligi’ndeki Marsilya maçı öncesi, “Fransa’da kazanmak için oynayacağız” diyen Sağlam’ın öğrencileri pozisyona bile girmekte zorlanmıştı. Hafta içi ise seyircisiz derbi için görüş bildiren genç teknik adam, “Stat dolu olsaydı, herkes bizi alkışlardı” açıklamasını yapmıştı. Ancak Ertuğrul Sağlam’ın öngörüleri yine tutmadı, Beşiktaş Süper Kupa’daki Fener maçından sonra ikinci derbisini de kaybetmiş oldu. ‘Galatasaray hak etti’ Ertuğrul Sağlam maç sonrası ise, “Galatasaray galibiyeti hak etti. Tartışmalı yediğimiz ilk goldeki korner kararı ve penaltı pozisyonlarına yorum yapmaktansa, bu yenilginin nedenlerini arayıp bulmalıyız. Maçtan önce seyircisiz oynamanın bizim için avantaj olacağını düşünüyorduk, ama gördük ki, bu durum takımımı olumsuz etkiledi. Üç gün sonra Porto ile Şampiyonlar Ligi’nin belki de en önemli maçını oynayacağız. Artık o maça konsantre olmak durumundayız. Başarıyı nasıl sahipleniyorsak, başarısızlığı da aynı şekilde hep beraber sahiplenmeliyiz” dedi. KAYNAK FANATİK
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-30-2007, 15:14 | #2 |
Tutmuyor
ertuğrula destek veriyorum
ama yani her maçtan sonra ŞUNLARIN BUNLARIN ÇARESİNİ bulmalıyız diyor gelecek hafta oluyor hala aynı tas aynı hamam takım atak yapmıyor ilk geldiğinde OYUNU İLE ZEVK VEREN BİR TAKIM KURACAĞZ DEMİŞTİ artık sözünü tutsunn.. heyecanla bekliyoruz.. utanmasak maç izlerken uycaz yani.. :D |
|
09-30-2007, 21:28 | #3 |
Tutmuyor
sumeyye benim dusuncelerimin aynisi bir cevap vermissin
ben ama hala guveniyorum.. olur boyle vakalar turk polisi yakalar ama bu porto maci hepsinden baska ya yenecekler ya da ben onlari yicem butun taraftar yicek hepsini |
|
09-30-2007, 21:32 | #4 | |
Tutmuyor
Alıntı:
şimdi güvenmiyor gibi görünmesin ama şu anki PİSKOLOJİMİZ pek berbat... yenmek için kendimize güvenmek lazım ama bizde morel denen şey kalmadı.. :'( |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|