Spor Toto Süper Lig Anadolu Takımlarımız ve Spor Toto Süper Lig |
Anketimiz: Takımınızı Tutma Sebebiniz![]() |
|||
Renklerinden Dolayı... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 16.67% |
İsminden Dolayı... |
1 | 16.67% |
Bilmem Ben Kendimi Bildim Bileli Tutuyorum... |
2 | 33.33% |
Kurulduğu Ve Temsil Ettiği Bölgeden Dolayı.. |
1 | 16.67% |
DiĞer.... |
5 | 83.33% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar bilindiği üzere hiç tutmam diyen insanların bile gönlnün aktığı bir takım vardır.....
Ama niye tutarız takımı dşnce ve nedenleriniz ayrıca yorumlarınızı bekliyorum.....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu konu daha önce açıldımı bilmiyorum gözme çarpmadığı için açtım açılmışsa yakın zamanda kusurabakmayın....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben galatasarayı destekliyorum.
Ama yukardaki şıklarda niye desteklediğime dair bir seçenek bulamadım. daha önce ortaokul dönemlerimde 3 büyüklerin azılı bir düşmanıydım. Ama avrupa maçlarında her zaman türk takımlarını desteklerdim. O dönem hızlı bir eskişehirspor taraftarıydım, es es kök söktürüyordu o dönemler. Daha sonra galatasaray avrupada başarılı oldukça ve fenerliler bunu kıskandıkça ben kendimi galatasaraylı olarak buldum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Aklıma o seçenekler geldi....
"diğer" seçeneğinide farklı sebepleri olanlar için koydum... Ama sizin tutma sebebiniz çok güzelmiş.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() değişik bianket olmuş ama güzell...
ben fenerbahçeliyim sebebide annemin bana çok küçükken aldığı eşofman takımı.aldı fenerbahçeli eşofmanı kendi fenerli olduğu içindi taraftar olayım diye:D ![]() aslında bide itiraf edeyim ben beşiktaşı seviyorum hep annemin yüzünden fenerliyim ama yinede lanet olsun o eşofmanı aldığı güne demiyorum kader kısmet işi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben fenerbahçeliyim.. galiba abilerim fanatik birer fenerbahçeli olmasından kanaklanıyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|