![]() |
#1 |
![]() HRANT ÖLDÜĞÜNDE YAYIN AKIŞINI KESEN ANCAK 15 ŞEHİDİMİZİN ARDINDAN DANSÖZ OYNATAN HRANT İÇİN HEPİMİZ ERMENİYİZ SLOGANLARIYLA SOAKLARA DÖKÜLÜP 15 ŞEHİDİMİZDE EVDE OTURUP UMURSAMAYANLARI KINIYORUM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ben o akşam tv izlememiştim ama dün bi köşe yazarı yazısında ibrahim tatlıses donsöz oynatmış osman tan erkırın yayında şehitlrimizin anonsunu yapıp şehitlerimiz için sehircilerden alkış istemiz bu ne cahilliktir anlamıyorum böle bişe olabilirmi bizim şehitlerimiz bizim için ölüyolara daha hayatlarının baharındayken ülkemiz için ölüyo ve biz onlar için bi yayın akışını bile kesmiyo hatta dansöz oynatıyoruz ikiz kulelere saldırı olunca günlerce yayın akısı durdululmuştu şimdi bizimde 13 askerimiz hemen ardından 2 askerimiz daha şehit ediliyo bizim tek yaptığımız dansöz oynatıp alkış tutmakmı HRANT ın bizim şehitlerimizden farkı neydi peki
reytink uğruna yayını kemeyen ve o yayınları izleyen herkezi kınıyorum > ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() HRANT ÖLDÜĞÜNDE YAYIN AKIŞINI KESEN ANCAK 15 ŞEHİDİMİZİN ARDINDAN DANSÖZ OYNATAN HRANT İÇİN HEPİMİZ ERMENİYİZ SLOGANLARIYLA SOKAKLARA DÖKÜLÜP 15 ŞEHİDİMİZDE EVDE OTURUP UMURSAMAYANLARI KINIYOR ŞEHİTLERİMİZ ANISINA İLK OYNANACAK MİLLİ MAÇTA SİYAH FORMA GİYİLMESİNE DESTEK VERİYORUM....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu vatan için dökülen kanları,verilen canları göz ardı etmek >
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |