![]() |
#1 |
![]() Türkiye'de olmadığım için tam onaylayamadım ama arkadaşlarımın hiçbiri giremiyormuş, dns değiştirmenin yollarını falan paylaşıyor herkes şu an facebook üzerinden. Düşünceleriniz?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Mahkeme kararıyla engellenmiş galiba. Daha önce Youtube'la ilgili de engelleme kararı verilmişti. Twitter, üzerine düşen sorumluluğu yerine getirir ve böylelikle tekrar kullanıma açılır inşaallah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Evet şu an twitter engellendi. Ben bir kaç tane Dns denedim ama olmadı. Yanlış bir uygulama, sosyal medya'yı yasaklamak iyi bir fikir değil. Umarım geçici olarak kapatılmıştır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Şu an twitter tekrar açıldı ve egelleme kalktı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() Galiba twitter yönetimi uyarıları dikkate alıp gerekeni yaptı. Türkiye'de twitter kullanıcısı milyonlar ile ifade ediliyor. Bizim her yazdığımız, her twit ettiğimiz şey adamlara para kazandırıyor. Sonuçta twitter yönetimi yarım saat içinde büyük zarar gördü. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Twitter neden zarar görsün ki... Benim listemde herkes hala online çünkü benzer bir olayı 2008de youtube ile de yaşamıştık ve insanlar bu saçma duvarları aşmasını artık biliyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Özür diliyorum, twitter açıldı demiştim. Ben dns ayarı yaparak girmişim. Dns ayarı yapmadan girilemiyor twitter'a.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Velhasıl kelam bb kendini kandırıyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|