AK Gençliğin Buluşma Noktası
Komik Komik resim ve fotoğraflar.

Stil
Seçenekler

Alt 09-13-2010, 00:49   #1
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Standart Twitter'da Kılıçdaroğlu geyikleri...
Twitter'da Kılıçdaroğlu geyikleri...

"Kemal'in dediğini yap yaptığını yapma"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun referandumda oy kullanmaması, sosyal iletişim ağı Twitter'da geyikler dönmesine neden oldu. İşte Kılıçdaroğlu için yazılanlar:

* BDP'den son dakika açıklaması: Kılıçdaroğlu'na oy kullanmaması yönünde herhangi bir baskıda bulunmadık!!!
* BDP'den yeni açıklama: Kılıçdaroğlu'nun boykot edeceğini bilseydik seçim ittifakı yapardık.
* Türk Siyasal Hayatı seni hiç unutmayacak KK ve aylarca meydanlarda coşan oy sandığına koşamayan genel başkan olarak biz de unutmayacağız..
* CHP referandumun iptali için Anayasa Mahkemesi'ne gidecekmiş. "Bizim başkan oy veremedi sayılmaz" diyolarmış..
* Kemal'in dediğini yap yaptığını yapma
* şimdi Recep bey demez mi, "daha oy kullanmayı bile beceremeyen adam ülke yönetimine talip oluyo" diye... haksız mı yani?
* sayın KILIÇDAROĞLU ne yapıp yapın sandığa gidin deyip de, kendin sandığa gidemeyişini hangi mizah dergisine havale edeceksin?
* KK ve eşi evdelerdir. Eşi elma portakal soyuyordur. KK: Soy da ver hanım. Eşi: Sus bi oy bile veremedin, yok sana elma melma!
* Kılıçdaroğlunun oy kullanamamasını CHP Hayır diyerek yalanladı, KK ise bu konuyu arkadaşlarım araştırıyor rapor hazırlanacak, çözeriz dedi.
* KK oy kullanmaması (doğruysa) siyasal intihara yakın bir olay. Nasıl yani ya? Meydanlarda bağır çağır sonra sandığa gitme...
* acaba KK dünkü maçtan çok etkilenip son salisede oy kullanarak kahraman olacağını mı sanıyo:S
* KK'ye gelsin bu şarkı: oy oy oy oy oyyy oyy aman!
* KK hayırsız çıktı! Madem oy kullanmayacaktın niye meydanlarda nutuk attın o zaman. Soyadını Kılıçdaroylu olarak değiştirebilirsin
* KK'nın bu şekilde oy kullanamaması Türk demokrasisinin hali açısından da çok üzücü..CHP'de birileri hesabını verse bari..
* oy'una sahıp cıkamayan kk, bir ülkeye nasil sahip cıkabilir allah askına
* iyi güzel de bu KK oy kullanamadığını bugün mü keşfetti? nerde benim seçmen kağıdım demedi mi?
* Ama sabah Ankara'da oy kullanacak dediler KK için, olmadı yani. Sen o ka hayır mitingi yap bir hayır'ı esirge, hayır'sız insan.

BeDeVİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-13-2010, 00:52   #2
Kullanıcı Adı
unnamed
Alt 09-13-2010, 01:05   #3
Kullanıcı Adı
EZEL
Aha ben bu geyikleri facebookda paylaşmazmıyım )
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2010, 01:10   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Kemal Kılıçdaroğlu bilindiği gibi bu referandumda oy kullanamayan tek lider oldu. İşte aynı Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos 2010 tarihli saat 17:04'teki mesajında twitter'daki takipçilerine bakın ne yazmıştı:

"Tüm tanıdıklarınıza, tüm dostlarınıza bugünden söyleyin. Bir oy, bir oydur. Ve o bir oy çok değerlidir. Birer birer büyüyeceğiz."
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2010, 01:10   #5
Kullanıcı Adı
Gönülden
Alıntı:
Sen o ka hayır mitingi yap bir hayır'ı esirge, hayır'sız insan.
bunların hiçbirini düşünemeyen adama bu laflar ağır gelir şimdi...aman duymasın birde bu laflar için cevap diye söyleceği boş lafları çekemem

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2010, 13:20   #6
Kullanıcı Adı
Terennüm
Standart Twitter'da Kılıçdaroğlu esprileri:)
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy kullanamaması espri konusu oldu...

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da referandum sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından 'internet geyikleri' dönmeye başladı. İşte bazıları:
''Ben bunu karikatur dergilerine havale ediyorum.
Bir oyla evetçiler kazanırsa, en çok Kılıçdaroğlu üzülür.
BDP’den yeni açıklama: Kılıçdaroğlu’nun boykot edeceğini bilseydik seçim ittifakı yapardık.
Bana memur Kemal deyin, bana vatandaş kemal deyin, bana unutkan Kemal deyiiiin!
Kilicdaroglu oy kullanmaya HAYIR dedi.
Kılıçdaroğlu'nun oy kullanamaması. Espri falan yapmıycam. Böyle komik...
Boykotcular var.Hayırcılar var.Evetciler var.Birde Kilicdaroglu var (Nerede durdugu anlaşılmayan,kendi de bilmeyen)
BDP’den son dakika açıklaması: Kılıçdaroğlu’na oy kullanmaması yönünde herhangi bir baskıda bulunmadık!!!
Türk Siyasal Hayatı seni hiç unutmayacak Kılıçdaroğlu ve aylarca meydanlarda coşan oy sandığına koşamayan genel başkan olarak biz de unutmayacağız..
CHP referandumun iptali için Anayasa Mahkemesi’ne gidecekmiş. “Bizim başkan oy veremedi sayılmaz” diyolarmış..
Kemalin dediğini yap yaptığını yapma
Şimdi recep bey demez mi, “daha oy kullanmayı bile beceremeyen adam ülke yönetimine talip oluyo” diye… haksız mı yani?
Sayın Kılıçdaroğlu ne yapıp yapın sandığa gidin deyip de,kendin sandığa gidemeyişini hangi mizah dergisine havale edeceksin?
Kılıçdaroğlu ve eşi evdelerdir. eşi elma portakal soyuyordur. KK: Soy da ver hanım. Eşi: Sus bi oy bile veremedin, yok sana elma melma!
Kılıçdaroğlunun oy kullanamamasını CHP Hayır diyerek yalanladı, Kılıçdaroğlu ise bu konuyu arkadaşlarım araştırıyor rapor hazırlanacak, çözeriz dedi.
Acaba Kılıçdaroğlu dünkü maçtan çok etkilenip son salisede oy kullanarak kahraman olacağınımı sanıyo
Kılıçdaroğlu'na gelsin bu şarkı: oy oy oy oy oyyy oyy aman!
Akepe nasıl bi partidir ya! Kemalime oy kullandırmadılar.
Kılıçdaroğlu hayırsız çıktı!
Kılıçdaroğlu'nun bu şekilde oy kullanamaması Türk demokrasisinin hali açısından da çok üzücü..CHP’de birileri hesabını verse bari..
İyi güzel de bu Kılıçdaroğlu oy kullanamadığını bugün mü keşfetti? nerde benim seçmen kağıdım demedi mi?
Sen o ka hayır mitingi yap bir hayır’ı esirge, hayır’sız insan.
BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU.....?
O kadar meydanlarda hayır oyu verin verin dedi.. kendi bile hayır diyemedi )
Vatandaş listesinde olsun yeter.''

Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2010, 14:40   #7
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
bu adama söylenecek her söz emin olun iltifattır (:
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2010, 14:51   #8
Kullanıcı Adı
merve
Kılıçdaroğlu'nun oy kullanamaması. Espri falan yapmıycam. Böyle komik...
Boykotcular var.Hayırcılar var.Evetciler var.Birde Kilicdaroglu var (Nerede durdugu anlaşılmayan,kendi de bilmeyen)

Mükemmel paylaşım olmuş, yukarıdakiler en beğendiklerim
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2010, 14:54   #9
Kullanıcı Adı
Gönülden
Aynı içerik olması sebebiyle konular birleştirilmiştir.

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-13-2010, 14:55   #10
Kullanıcı Adı
Fırat
Geyik paylaşımlarını hiç sevmem. Haber sitelerine bile konu oluyor bu saçma sapan konular..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)