![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() FenerBahçe Klübüne Başarılar Dilerim.. ancak Lille Bu yıl pek umdugunu bulamasada her zaman tehlikeli takımdır..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Fransa takımlar her zaman korkutucu gelmiştir bana.Ne kadar kötü olsalar dahi tehlikelidirler.Fenerbahçeye güven oyumuzu tam.Bu tür kulvarlarda da türk takımlarını görmeye ve her alanda sesimizi duyurmaya ihtiyacımız fazlası ile var.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Fenerbahçe'ye Başarılar Diliyoruz ... (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Fransız takımları artık eskisi gibi değil.. olamazlarda onlarda artık para politikası ile işlerini devam ettirebileceklerini sanmaya başladı.. lille Türkiyenin kayserisporu gibi bi takım ne büyük görülmeli ne de küçümsenmeli..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ingilizler ile fransızlardan korkarım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ya ben bu fenerin eşleştiği takımın ismini ilk defa duyuyorum (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() =) olayı provake etmeyelm.. =) =)) ben takip ediyordum takımı iddaa oynadıgım zamanlar.. smdide kısmen ilgileniyorum fransa ligiyle.. =) orta şekerli.. küçümsenmemesi gereken takım =)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Fenerbahçeye öncelikle başarılar dilerim.Lille zor bir ekip fenerbahçenin işi çok zor .lilleyi elerse daha zor bir rakip feneri bekliyor .o da liverpool .görüşüm şudur ki f.bahce lille yi elese bile açıkçası liverpollu eleyebilecegini zannetmıyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Fenerbahçem her şartta bu ermeni asıllı fransızların takımını eleyecek.Sezonu diğer rakiplerinden 20 gün önce açtığı için kondisyon açısından zor günler yaşayan Fenerbahçe sezonun ikinci yarısı ile bareber inanıyorum ki tamamen yukarı yönde gelişme gösterecek.Deivid ve güizayı gönderip yerine çok iyi bir pivot santrafor alırsa lille durduramaz Fenerbahçemi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
fenerbahçe, fransa, uefa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|