![]() |
#1 |
![]() ![]() Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Tv'deki programda Uğur DÜndar'ın Aziz Yıldırım'ın sahte çürük raporu belgesini yıllar önce eline geçirdiğini ancak bu belgeyle şantaj yaptığını iddia etti. Beyaz TV’de Türkiye’ye gündemine bomba gibi düşecek bir Uğur Dündar- Aziz Yıldırım skandalı ortaya çıkartıldı. Aziz Yıldırım’ın sahte çürük raporunun konuşulduğu programda “duayen gazeteci” olarak sunulan Uğur Dündar hakkındaki bu iddia herkesi şoke etti. Rasim Ozan Kütahyalı Uğur Dündar’ın birkaç yıl önce Aziz Yıldırım’ın çürük raporu belgesini ele geçirdiğini ancak bunu Aziz Yıldırım’a şantaj olarak kullanarak Fenerbahçe yönetimine girdiğini iddia etti. “2006 yılında Genelkurmay tarafından hazırlanan sahte çürük raporu Uğur Dündar’ın önüne geldi. Yıldırım ailesine de bu belgenin olduğu bilgisi ulaşıyor. Yıldırım ailesinden de bir kişi Ercan Saatçi’yi arıyor. Ben de Ercan’I yerinde olsam sevdiğimse yardımcı olurdum. Ercan’a diyorlar ki bu durumun ortaya çıkmasını engelleyelim. Onlar da o zamanki kayınpederi Ertuğrul Özkök ile Dündar’ın yanına gidiyorlar ve ikna ediyorlar. Ama Uğur Dündar bunu karşılıksız yapmıyor. Karşılığında Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nda yerini alıyor. Skandalın büyüklüğüne bakın. Genelkurmay sahte çürük raporunu veriyor. O dönem Yaşar Büyükanıt ve İlker Başbuğ var. Bu rapor Türkiye’nin namus timsali Uğur Dündar’a gidiyor. O da haber gönderiyor Yıldırım ailesine benim işimi yapın gibilerinden. Yıldırım ailesi panik yapıyor ve böylece Uğur Dündar yönetime giriyor” Programda bulunan Ercan Saatçi'ye bu iddialar sorulduğunda yalanlamayarak "Ben bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" dedi. ![]() ROTAHABER
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|