![]() |
#1 |
![]() Adım Mehmet İmanımdır tek silahım Koşarım adım mehmet Aşılmayan engelleri Aşarım adım adım mehmet Adım mehmet şanım mehmet Bayrağımda kanım mehmet Anadolu kucağında Her köşe her bucağında Peygamberin ocağında Pişerim adım mehmet Aşık olmuşum hilale İlelebettir bu hale İstikballe istiklale Koşarım mehmet adım Adım mehmet şanım mehmet Bayrağımda kanım mehmet Ölüm ölümsüzlük cana Şahadet kutsal mana Ruhum sığmıyor cihana Taşarım adım mehmet. Anadolu Doluyum Anadolu Doluyum Ben çöller fırtınası Ben anaların yası Ben tarihlerin yoluyum Vurulmuş saldırmışım Düşeni kaldırmışım Gariplerin sağ koluyum Türkü söyler dillerim Nasırlıdır ellerim Ben söğütlerin dalıyım Ben gönüller bekçisi Dertlerin emekçisi Ben Anadolu doluyum Ben dünlerin yarını Köroğlu'nun torunu Ben Çamlıbel, ben Bolu'yum Yüreğim çatalcadır Bakışım kartalcadır Ufuklara sevdalıyım Türkü söyler dillerim Nasırlıdır ellerim Ben söğütlerin dalıyım Ben gönüller bekçisi Dertlerin emekçisi Ben Anadolu doluyum Aşkın Cenazesi Var Yıkıldı hayalim enkaza döndüm Korktuğum başıma geldi bu akşam Parlayan ışıktım bir anda söndüm Umutlar mazide kaldı bu akşam Aşıklar ağlasın Karalar bağlasın Aşk öldü bu akşam Nağmelerin yerine bugün sala sesi var Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var Yükledim sırtıma derdi elemi Kör oldu gözlerim görmez alemi Gönül celsesinde kırdım kalemi Sevdamın vadesi doldu bu akşam Aşıklar ağlasın Karalar bağlasın Aşk öldü bu akşam Nağmelerin yerine bugün sala sesi var Söyleyin aşıklara aşkın cenazesi var Çok Şükür Köylüyüm Ceketim yamalı Tenim toprak kokar Bil ki her lokmada Alnımın teri var Sermayem bileğim Talebim yok benim Dünya sizin olsun Yüreğim tok benim Emeğim kutsaldır Ne olur hor bakma Tahsilim yok ama Yemem haram lokma Helaldir aşım Gözümde yaşım Belim bükük ama Dik durur başım Beyler hatır sormaz Tabip neşter vurmaz Doğduğumdan beri Derdim düğüm düğüm Çünkü ben köylüyüm Vurgun nedir bilmem Soygun nedir bilmem Bildiğim bir şey var Derdim düğüm düğüm Çok şükür köylüyüm
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|