|
![]() |
#1 |
![]() http://www.akpartiforum.com/forumda-...z-t130848.html
Yukarıda vermiş olduğum linkte barışcan adlı abimiz çok güzel bir fikir sunmuştur foruma öncelikle böyle bir adımı attığı için kendisine teşekkür ediyorum. Açmış olduğu konu başlıktan ötürü yanlış anlaşıldı ve bazıları bundan ötürü olumsuz baktı olumsuz yaklaştı ondan ötürü bu konuyu açtım. İsteğimiz bir bölüm açılması adını tam belirlemesekte çok güzel öneriler var Anadolu Kültürleri gibi ve böyle bir bölüm açılmasını ona alt olarak Kürt Kültürü Laz Kültürü vb. gibi alt bölümler oluşturmak.Kültürlerini kardeşlerimizin paylaşması ve bizimde onlardan faydalanarak sözde kardeşim kelimeleri değilde kardeşim dediklerimiz kişilerin kültürleri hakkında az-çok bilgimiz olmasına vesile olacaktır.Daha samimi daha canlı bir ortama vesile olacağına inanıyoruz ve kültürleri merak eden kardeşlerimiz orada o kültürler hakkında rahatça bilgiye ulaşmalarına vesile olacaktır.Fazla söze gerek yok zaten sebebi ziyaretimiz belli. ![]() Bu arada bu adımı atan barışcan abimizden özür diliyorum tez canlılığım sonucu ve içimdeki kahraman olma ruhu beni hızlı davranmaya itti ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İyi yapmışsın kardeşim....
>Böyle bir konu açılsın, yemek tarifleri bile verilebilir... Özellikle et üstüne olanlar... Zenginliklerimizi tanımak herkes için iyi bir bilgi kaynağı olur... |
|
![]() |
#3 |
![]() Elbette... İletişim ve güzel zenginliklerimiz Muhabbettendir...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
evet evet birisi bana kürt böreginin tarifini versinde hanima yaptirayim gerci esim izmirli oldugu icin ege yemekleri yiye yiye hafiflikten ucacagiz ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Malzemeler: 4 Su bardağı un 1 Çay bardağı yoğurt 2 Yumurta 1 Paket kabartma tozu 250 Gr. Margarin 1 Çay bardağı sıvı yağ 1 - 2 Fiske tuz Yapılışı: Unu eleyin ve ortasını havuz gibi açın. Yağ, yumurta, kabartma tozu ve 1 fiske tuzu ekleyerek hamur yapın. Hazırladığınız hamuru 20 adet beze yapın. 15 dakika bekletin. Margarini eritin ve soğutun. Bezeleri merdane ile açın. Açtığınız yufkayı yağlanmış tepsiye yayın; üzerini yağladıktan sonra diğer yufkayı üstüne koyun. 3 bolca yağladıktan sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Hafif soğuduktan sonra pudra şekeri serperek dilimlere keserek servis yapın. ![]() Kürt Böreğini çok severim. Olsa da yesek. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Çeşitli bölgelerdeki özel tütün sarmaları tarifleri verilir
![]() İstiyorum ... |
|
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|