![]() |
#1 |
![]() http://www.akpartiforum.com/forumda-...z-t130848.html
Yukarıda vermiş olduğum linkte barışcan adlı abimiz çok güzel bir fikir sunmuştur foruma öncelikle böyle bir adımı attığı için kendisine teşekkür ediyorum. Açmış olduğu konu başlıktan ötürü yanlış anlaşıldı ve bazıları bundan ötürü olumsuz baktı olumsuz yaklaştı ondan ötürü bu konuyu açtım. İsteğimiz bir bölüm açılması adını tam belirlemesekte çok güzel öneriler var Anadolu Kültürleri gibi ve böyle bir bölüm açılmasını ona alt olarak Kürt Kültürü Laz Kültürü vb. gibi alt bölümler oluşturmak.Kültürlerini kardeşlerimizin paylaşması ve bizimde onlardan faydalanarak sözde kardeşim kelimeleri değilde kardeşim dediklerimiz kişilerin kültürleri hakkında az-çok bilgimiz olmasına vesile olacaktır.Daha samimi daha canlı bir ortama vesile olacağına inanıyoruz ve kültürleri merak eden kardeşlerimiz orada o kültürler hakkında rahatça bilgiye ulaşmalarına vesile olacaktır.Fazla söze gerek yok zaten sebebi ziyaretimiz belli. ![]() Bu arada bu adımı atan barışcan abimizden özür diliyorum tez canlılığım sonucu ve içimdeki kahraman olma ruhu beni hızlı davranmaya itti ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İyi yapmışsın kardeşim....
>Böyle bir konu açılsın, yemek tarifleri bile verilebilir... Özellikle et üstüne olanlar... Zenginliklerimizi tanımak herkes için iyi bir bilgi kaynağı olur... |
|
![]() |
#3 |
![]() Çeşitli bölgelerdeki özel tütün sarmaları tarifleri verilir
![]() İstiyorum ... |
|
![]() |
#4 |
![]() Elbette... İletişim ve güzel zenginliklerimiz Muhabbettendir...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Saygi,sevgi,deger cercevesinde eyvallah
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu öneriyi destekliyorum. Anadolu Kültürleri başlığı güzel. Bölümün başlığı olarak; Türkiye Halklarının Kültürleri, Türkiye'nin Farklı Kültürleri veya Türkiye'nin Kültürel Zenginliği gibi başlıklar da düşünülebilir.
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() işte bu çok güzel fikir kültürlerimizin tanıtılması çok iyi olur
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
evet evet birisi bana kürt böreginin tarifini versinde hanima yaptirayim gerci esim izmirli oldugu icin ege yemekleri yiye yiye hafiflikten ucacagiz ![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ah... Bak unuttum ya hay ALLAH.Bence böyle bir bölüm açmayalım.
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|