|
![]() |
#1 |
![]() İyi yapmışsın kardeşim....
>Böyle bir konu açılsın, yemek tarifleri bile verilebilir... Özellikle et üstüne olanlar... Zenginliklerimizi tanımak herkes için iyi bir bilgi kaynağı olur...
![]() |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Elbette... İletişim ve güzel zenginliklerimiz Muhabbettendir...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
evet evet birisi bana kürt böreginin tarifini versinde hanima yaptirayim gerci esim izmirli oldugu icin ege yemekleri yiye yiye hafiflikten ucacagiz ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Malzemeler: 4 Su bardağı un 1 Çay bardağı yoğurt 2 Yumurta 1 Paket kabartma tozu 250 Gr. Margarin 1 Çay bardağı sıvı yağ 1 - 2 Fiske tuz Yapılışı: Unu eleyin ve ortasını havuz gibi açın. Yağ, yumurta, kabartma tozu ve 1 fiske tuzu ekleyerek hamur yapın. Hazırladığınız hamuru 20 adet beze yapın. 15 dakika bekletin. Margarini eritin ve soğutun. Bezeleri merdane ile açın. Açtığınız yufkayı yağlanmış tepsiye yayın; üzerini yağladıktan sonra diğer yufkayı üstüne koyun. 3 bolca yağladıktan sonra önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek pişirin. Hafif soğuduktan sonra pudra şekeri serperek dilimlere keserek servis yapın. ![]() Kürt Böreğini çok severim. Olsa da yesek. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|