09-06-2010, 04:47 | #1 | |||
UMUT FiLmi
Gösterim tarihi : 27 Şubat 2009 Yönetmen : Murat Aslan Oyuncular : Zafer Algöz , Zeynep Tokuş , Fikret Hakan , Selim Erdoğan Senaryo : Murat Aslan Müzik : Mazlum Çimen Tür : Dram Yapım yılı : 2008 Ülke : Türkiye Umut filminin kısaca özeti ; Köyüne varan Yılmaz’ın hasret kaldığı yuvası paramparça olmuş, bebekliğinden beri görmediği altı yaşındaki oğlu Umut ise kendisine yabancılaşmıştır. Üstelik kader henüz en büyük oyununu oynamamıştır. Yılmaz Umut’la yeniden yakınlaşırken bu kez oğlunu tümüyle yitirme tehlikesiyle karşı karşıya gelir. Umut ile çıktığı zorlu macerası Yılmaz’ı çocukluktan beri görmediği eski bir arkadaş, bir otelin veteran sakinleri ve karşılık veremediği bir aşk ile buluşturur. Umut’u kurtarmak için çareler azaldıkça Yılmaz kaderle işbirliğine girer ve kendini akıl almaz bir can pazarlığının içinde bulur. Umulmadık bir şekilde karşısına çıkan bir teklif, Yılmaz’ı verebileceği en kritik kararla yüz yüze getiririr. Şimdi yüreğini ortaya koyup karşılığında oğluna geleceğin yolunu açabilecektir. Ancak bu dar geçitte Yılmaz’a yer yoktur. Fragman :
|
||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-06-2010, 04:51 | #2 |
"Babam Ve Oglum" tadinda duygusal ve kaliteli bir film bence,baya etkileyici bir senaryo ve iyi bir oyuncu kadrosu...yani izlemenizi tavsiye ederim...ôzellikle babalar izlesin...mendillerinizi yaniniza almayi unutmayin
|
|
09-06-2010, 05:17 | #3 |
Zaten sulugözün tekiyim Yerli filmler güzel olmaz ağlamam ben diye diye gittim filme.
Ama gözler bozuk çeşme gibi durmak bilmedi Arada mazoşistliğim tutarda ağlamak istersem açar izlerim --- Film bittikten sonra salona girip ışığı açan adam içeri şöyle bi göz gezdirdikten sonra kahkahayı patlatmıştı ve koca salon tarafından delici bakışlara maruz kalaraktan susmak zorunda kalmıştı. Buda ayrı bi anı ve unutulmazlık kattı bana film için |
|
09-06-2010, 05:29 | #4 | |||
Seher Inende - Özlem Taner seher inende aney oy okunur ezen dizlerim tutmuyor yavri oy odamı gezem ellerim varmıyor da aney oy bir mektup yazam vurma zalım vurma aman yaram derindir akşam ezeninde aney oy vah neler oldu yaptırdığım evler yavri oy haraba oldu ellerin vatanı da aney oy bana yurt oldu vurma zalım vurma aman yaram derindir ben bu yaradan kurtulursam da yavri oy mevlam kerimdir simdi bende yine duygulandim Konu HazâL tarafından (09-06-2010 Saat 05:32 ) değiştirilmiştir.. |
||||
09-06-2010, 05:32 | #5 |
bu filmi arakdaş bana önermişti...
yarısına gelmeden sıkılmıştım... kapattım... son hatırladığım sahne bu kızın sahneye çıktığı yere izlemeye gidiyorlardıda adamın birisi gelip artistlik yapıyordu bunlara... sadece oraya kadar izleyebildim... |
|
09-06-2010, 05:38 | #6 | |
Alıntı:
Sıradan bi film genel itibariyle. Ama final sahnesi baştaki tüm saçmalıklara değer nitelikte Ya da ben çok duygusalım bana öyle geliyor -- Filmden bi saçmalık daha; Son kapanış sahnesinde Umut tabiri caizse kazık kadar oluyo. Ne kadında gram yaşlanma var ne de hayatı kurtulan diğer adamda |
||
09-06-2010, 05:38 | #7 | |
Alıntı:
|
||
09-06-2010, 05:40 | #8 |
ne kararı alıyor?
|
|
09-06-2010, 05:42 | #9 | |
Alıntı:
Off bu seher inendeyi unutmuştum fena geldi gece gece:/ |
||
09-06-2010, 05:46 | #10 | ||
Alıntı:
Alıntı:
bende filmin duygusal yônùnù begendim...o son sahne CAN ALICI gerisi klasik tùrk filmi... |
|||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
umut film tanitimi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|