![]() |
#1 |
![]() tv8 de istanbul chp gençlik kolları var -tv8 de kendini beynini zihnini bedenini satmış son zamanlarda-, ünilerde siyaseti yükseltme dile getirme vs. hakkında konuşuyorlar. -maşallah kanallar gene chp yi uçurmaya başladı,geçen de cnn türke çıkmıştı chp gençlik kolları başkanı,bizimkini çıkarmazlar hiç.-
Üniye hiç girmedim anlamamda etmem de ama yanılmıyorsam siyasi görüşlerle ilgili gruplar vs. var. Ünilerde siyaset yapılması,stand açılması,genç bakış gibi saçma salak programların ünilerde yapılması,siyasi simgelerin girmesi kılıydı yünüydü tüğüydü bunları olması gerekli mi ? Sağlıklı bir zemin var mı bunların konuşulması dile getirilmesi için ? 'Üniler özgür ortamdır bilmem nedir' sözüne dayanıp 'evet yapılmalı' demeyin. Zemin olmadıktan sonra ve insanlara zara verdikten sonra ne anlamı kalır ünilerde özgürlüğün ?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Evet siyaset yapılmalı fakat okunan bölümlere yoğunluk verilmeli.
Eğer derin bir biçimde siyaset yapılacaksa da siyasi bilimler okunmalı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Siyaset yapmak isteyen okusun siyasete atılsın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bugün okulumda çocuğun biri vurularak öldürüldü...
sağ sol kavgası... biri öldü biri katil oldu... yazık... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Siyasetin ahlaklısına erişmek için neden olmasın. Bir çok üni gençliği her şeyden bir haber boş boş şeyler yönünden kendini geliştirmiş ama ülkenin siyaseti hakkında en ufak fikre sahip değil böyle olup sağdaki soldaki dandik partilere yöneleceklerine bu konu hakkında fikir sahibi olmaları için bu konunun derinlik kazanması bana göre ideal.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kesinlikle yapilmalidir sonucta ünv demek özgürce düsünmek demekdir, fikirlerini yüksek sesle dile getirmek gerektir, taraf olmak demekdir, ülkenin gündemine ilgi duymak demekdir..
tabiki siyaset yapilmali, savas degil su anda sag, sol adi altinda siyasetten ziyade nefret tohumlari eken kavgalar oluyor ve bunun adi siyaset degil anarsidir.. kaldiki basbakanimiz ve cumhurbaskanimizda mtbb den yetisen siyasetcilerdir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Valla bence yasaklanmalı hatta fişleme keşke yapılsa diye düşünüyorum.
Hangi görüşten olursa olsun,ben dahi olsam siyaset yapmamalıyım okulda. Adam diyor 'tıp okuyorum sınava giremiyorum'.Girememesinin sebebi siyasi bir kavga. Bir gün sonra elinde sopalar bayraklar var. İçeri nasıl sokuyorlar ? İçerde barınıyorsa bu bayraklar nerede saklanıyorlar ? Okullarda ağaçları kırıp sopa yapan,kız öğrencilerin veya erkekerin odasına girip kan akıtan,birbirine satır bıçak çeken yer olduğu için hemen bu serbestlik kaldırılmalı. Bakıyorum diyorlar 'şu üni bunlara ait bu üni bunlara ait,şu üniye gitsen bunlar saldırır buraya gitsem rahat ederim ama mesafe uzak eğitimi iyi değil,buraya gitsem güzel ama karşıt görüş çok rahat ettirmezler' vs. Üni seçerken bile yapısına göre seçiliyor. Bunu şimdi liseye de yaymaya çalışıyor bir kesim,hız verdi son zamanlarda bunlar. Üniler parti binası gibi çalışmamalı. Hani rahat batma meselesi var ya,ünilerde siyasetle uğraşmaktan derslerinden olanlar, işte bunlara rahat batıyor. Fazla rahat ettirmek hayırlı değildir. Teröristlerin içinde bile üni okuyan çok,bunların okullarda beyni yıkanması veya beyin yıkama olasılığına izin verilmemeli. Veya rektörler,saece öğrencilerle kalmamalı. Rahmetli Yazıcıoğlu'nun söylemiyle siyasete burnunu sokmuş ''profesör olacak salak'lara karşıda önlem alınmalı. Yaşasın zalimlik ![]() Bu ülkeyi ben yöneticem varya offf ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bu soruyu sadece 2 kişi hayır diye cevaplamış. Ben de o iki kişiden biriyim. Bana çok gereksiz geliyor üni lerdeki siyasi tartışmalar. Daha geçen gün Dicle ünversitesinde olaylar çıktı yine. Camlar falan kırıldı. Ne gerek var yani?
Oraya sadece okumaya gidip ama aklı fazlasıyla karışık eve dönen binlerce öğrenci var. Bence yasaklanmalı diyeceğim ama yasaklanacağını da hiç zannetmiyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Şuan yapılan şey siyasetse hiç yapılmasın daha iyi.
Ben mecbur muyum kavgaları gürültüleri dinlemeye. Farklı görüşteyiz diye çocuk gibi birbiriyle konuşmayanlar bile var. Adam gibi konuşmayı anlaşmayı tartışmayı beceremeyen insanlar siyaset yapsa nolur yapmasa nolur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() KEDİ olalı bir fare tuttun aferin gıı
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|