![]() |
#1 |
![]() AK Parti Iktidarinda, 2002 yılında 45 YTL olan üniversite öğrencilerine verilen kredi ve burs tutarı, 2007’de 150 YTL’ ye çıkarıldı. Kredi alan öğrenci sayısı 569 binden 576 bine, burs alan öğrenci sayısı ise 135 binden 175 bine çıkarıldı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Haber yanlış arkadaşım, zaten 150 ytl idi, Ocak ayından itibaren 160 ytl'ye çıkarıldı kredi ve burslar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() [b]Arkadaşım sayilar onemli degil onemli olan insanlarimiza bir dilim bile olsa hizmet edebilmemiz ;)[b]
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() allah razı olsun.her zaman hükümetimizin eğitim konusunda başarılı işler yaptığını savunmuşumdur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() eğitimde çok başarılı bir hükumetimiz var
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu sene 160 oldu
sağolsunlar % 7 zam verdiler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() neden sayın akrdesim begenmedin mi yoksa en azından diger hükütmetlerde zam yapmıyorlardı % 7 lik bir oran bence iyi okadar universite okuyan insanlarımız var olacak o kadar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bizim harçlara % 100 e yakın zam geldi nerdeyse
ulaşıma % 30 yurt parasına % 20 vs vs. ama bursumuza gelen zam % 7.. buna kaşıkla verip kepçeyle alma derler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ben üniversiteye ilk girdiğim sene 110.du bu sene açıkçası 150'den 175'e çıkmasını bekliyoduk bi de dikkatimi çekti kredi verilenlerin sayısında evet ama bursluların sayısında da çok artış olmuş ben bu başbakanlık bursunun neye göre verildiğini anlamadım hiç
benim sınıfımda okuduğumuz şehirde ailesiyle yaşayan yani bizim gibi öğrenci evi geçindirme derdi olmayan iki arkadaşımız var ve ikisi de burs alıyor biz ise kredi ve şimdiden (3,sınıfım) nasıl ödeyeceğim ben bunu diye kabuslar görüyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() BEn dpy bursu alıyorum. Baştan 60 liraydı.Şİmdi 180 lira oldu :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |