![]() |
#1 |
![]() ÜNİVERSİTE PROVOKATÖRÜ 'O ANI' ANLATTI
Provokatörün ŞOK İTİRAFLARI Öğrencilerin üzerine ateş eden provokatör Ömer Ulusoy kendiliğinden karakola teslim olduğunu söyledi. İşte o gün yaşananlar... KİMSE AZMETTİRMEDİ Teslim olduktan sonra Çallı’daki Terörle Mücadele Şubesi’nde sorguya alınan Ömer Ulusoy, “Beni kimse azmettirmedi. Üniversitedeki hadisede bir provakasyon yok, tamamen spontane gelişti" dedi. Ruhsatsız tabancayı Antalya’da açık kimliğini bilmediği bir şahıstan aldığını belirten Ulusoy, sorgusunda olayı şöyle anlattı: 7-8 EL ATEŞ AÇTIM Olay günü Ülkü Ocakları'nda olduğunu söyleyen Ulusoy o gün yaşananları şöyle anlattı: "Bir süredir MHP Antalya İl Başkanlığı ile Ülkü Ocakları Dergisi Antalya Şubesi’nin bulunduğu binadaki kahvehanede yatıp kalkıyorum. Olay günü, üniversitede PKK’lı grubun saldırısına uğrayıp dövülen 3-4 ülkücü öğrenci Ülkü Ocakları’na geldi. ‘Abi yine dövdüler’ dediler. 10-15 arkadaş “Şerefsizler azıttı” deyip kampuse gittik. O sırada silahım yanımdaydı. PKK’lı grup bizimkilere saldırdı. Ben de korkutmak için 7-8 el ateş ettim." İSTESEM ÖLDÜRÜRDÜM Ulusoy sorgusunda korkutmak için ateş ettiğini söyledi: “Öldürme ya da yaralama kastım olmadı. Zaten öyle olsaydı, en az birkaç kişiyi vururdum. Olaylardan sonra TV’de görüntülerimi gördüm ve polisin beni aradığını öğrendim. Tanımadığım bir arkadaşımın evinde saklandım. Daha fazla kaçmamak için teslim olmaya karar verdim. Kendi irademle Şarampol Polis Merkezi’ne gittim.” SİLAHI KİMDEN ALDI? Ömer Ulusoy’un sorgusu için Savcılık’tan ek gözaltı süresi alındı. Polis, şimdi de Ulusoy’un olayda kullandığı silahı satın aldığı kişinin peşine düştü. Soruşturma kapsamında Ulusoy’u evinde saklayan ve ülkücü olduğu öne sürülen adı açıklanmayan kişi hakkında da, “yardım-yataklık etmek" suçundan işlem yapılacağı bildirildi. Polisin, olaylarla ilgili olarak Ülkü Ocakları Dergisi Antalya Temsilcisi’nin de ifadesine başvuracağı öğrenildi. BUGÜN
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bence bir hastaneye götürmeleri lazım dı deli mi değil mi diye ?
Bu it yüzünden şimdi komünistler,bilmemnenistler bu itin görüntüsünü kullanıp hem ülkücüleri hemde dindar kesimi karalamaya kalkacaklar. Yazık. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Menemen olaylarını hatırlamıyormusunuz adamlar millet namaz kılarken yanlarında açıyorlar müzikleri bilmemneleri,sonra pkk orak çekiç bayraklar açılıyor baya tahrik ediyorlar sonra otel yakılıyor..tamam yapılan vahşet ama sende tahrik etme adamları...şimdi orda olanların hiç biri konu edilmiyor yanlızca otelin yakıldığı sağcıların milleti katlettiği söyleniyor..buda o hesap..adamlar işi iyi biliyor... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Olayla Akpartinin hiçbir ilgisi yok
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İyi hoşta her yerde bu herifin olması garip değil mi ? Şehit cenazeleri,Türkeşi anma programı,polisle kavgası,teyzesine asılması,intihar girşiminde bulunması,şimdide üniversite bahçesinde.Haa dicem hani yoldan geçen bir Türk vatandaşı olsa tamam.Veya kardeşi dayak yiyen birisi olsada tamam el bombası atsa başımın üstünde yeri var ama kalkıp oraya koşar adım gidip kameralara sırıtarak ateş etmesi bence tahrik değil.Haa kendi kendisini tahrik etmiştir o kadar
![]() Allah ıslah etsin der çekişir köşeye,ülkenin polisi var,jandarması var,planlı programlı kavga olduğuda ortada. Allah ıslah etsin :-* |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İt demeyyelim provokatör diyelim.Dindar demeyim inançlı diyeyim daha yerinde olur sanırım.
Kemler-komlar-bilmemneizmciler,Ali'siz aleviler her defasında inançlı insanları karalar.Veya ülkücüleri.Madımak otelini öne sürerler,veya Maraş'ı,veya bir babanın 5 yaşındaki oğlunu kolunu bir arabanın terleğinin altına koyarak para kazanmasını 'şeriatçılar çocuk hırsızlık yaptı diye kolunu ezdiriyor' gibisinden çığırtkanlık yaparlar.Bastıkları dergiyi okursan gerek ülkücülere gerek inaçlı kesime saldırmalarını,karalamalarını görebilirsin.Tekbir getiren bu kişinin görüntülerini öne sürerek hem ülkücüleri hemde inançlı kesimi karalıcakalrını kesin.Bugüne akdar yaptılar bundan sonrada hep yapacaklardır. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() kendi söylediklerine inanmak gibi bir düşüncem yok
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ömer doğru konuşmuş. Teslim olmamış tabi orasını da artislik yapmış.
Kaldığı yer, anlattığı olaylar falan hepsi doğru. Ayrıca ne it ne provokatör. O pkklı kesmin onlara yaptıklarını size yapsalar nolurdu acaba :-X :-X :-X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|