![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar bu konuda oylarınız kadar yorumlarınızı da bekliyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() "Kızımın iffeti batmakta rezilin gözüne,
Acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne!" Mehmed Akif'in bu sözü yeterli bence. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ben lise öğrencisiyim(ııhım ıhım) lisedede yasak ben dolaşıyorum rahat rahat eğer varya biri bişi desin ben cevabı iyi veriririm birde üst sınıflat söledi şuan demezler bişi çünki yenisiniz die bende dedim abi kesiyosa sölesinler die ;) ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ii de daha bugün açıldı bu konu yaa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allahım ya!yok kardeş serbest bırakılmamalı...ne münasebet...yaşamayı hak mı ediyor ki o türbanlılar(!)onlara hak aşağılanmak...ne demek herkes aynı puanı alıp o okula gelmiş...önce o türbanı(!) çıkarsınlar sonra girebilirler eşit olarak...okula girişte paravanlarda başlarını açmaları hatta paravan bile olmayan yerlerde açmaları buna zorlanmaları kesinlikle bir insanlık ayıbı değil...ne münasebet etrafı şeriatçılar mı bassın....
söyletmeyin yahu! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu konudaki yorumum mu silinmiş, yoksa yaşlandıkta ben yorum yazdım mı zannediyorum, bilen var mi?
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() demokrasiyi savunuyorsak öncelikle özgürlük ve eşitlik ilkelerini benimsemeliyiz .insanların kıyafetleri çağa uygunsa sorun yok .türban çağ dışı bir faktörmüş .çarşafa sarılmadığımıza göre türban modernize edilmiştir,belirli bir takma şekliyle kullanılmasında herhangi bir sakınca yoktur. özgürlük insanların dini inanışlarına saygı duymak ve ortam hazırlamaktır.eşitlik ise insanların dini inanışlarına bakmaksızın aynı mesafeyle yaklaşmaktır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bende bu konuya yorum yapmıştım yorumlarım neden silinmiş ... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Birde kim neden sildi onu açıklayıverse çok iyi olacak, yoksa herkes keyfi davranıyor diye su-i zanda bulunacağım.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ...bu ülke laiktir laik kalacak....aaaaa ya irtica hortlarsa ne olacak...ya türbanlı öğrenci sayısında patlama olursa...ne yaparız sonra...rezil oluruz cümle dünyaya....
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|