![]() |
#1 |
![]() ÜNİVERSİTELİ ARKADAŞLAR. OKUDUĞUNUZ ÜNİVERSİTEYİ, BÖLÜMÜ YADA PROGRAMI,KAÇINCI SINIF vs. BURDA PAYLAŞALIM. VE OKULDA Kİ POZİSYONUMUZU PAYLAŞALIM.
yer? fakülte?? bölüm,program? sınıf? bulunduğu pozisyon? (ör: asistan, başkan,temsilci vs) en başarılı ders? sınıf kaçıncısı? bölüm kaçıncısı?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yer:istanbul
Fakülte:İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Bölüm:Bölümümüzü 2.sınıfta seçeceğiz Sınıf: 1.sınıf(2ye geçtim) Bulunduğu pozisyon: normal bir öğrenciyim :D En başarılı ders:Eczacılık Terminolojisi sınıfta kaçıncı olduğumu bilmiyorum(düzeltme:bölüme kaçıncı girdiğim soruluyorsa 119. olarak girdim.kontenjan 154) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yer İSTANBUL
fakülte BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ bölüm,program İNŞAAT MÜH. sınıf Emin Değilim ama 2. sınıf bulunduğu pozisyon Normal bir öğrenciyim... en başarılı ders Ekonomi sınıf kaçıncısı Öyle bi durumum yok(irregular öğrenciyim) bölüm kaçıncısı Bölüme 44.girdim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() yer SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
fakülte İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ bölüm,program KAMU YÖNETMİ sınıf 1.SINIF bulunduğu pozisyon SADECE ÖĞRENCİ en başarılı ders SİYASİ TARİH sınıf kaçıncısı TRANSKİPE ULAŞAMADIM DAHA bölüm kaçıncısı ........ |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() yer Manisa
fakülte Uygulamalı Bilimler YüksekOkulu bölüm,program Uluslararası Ticaret sınıf 1. Sınıfa Geçtim :D Bu yıl Hazırlık Bitti :D bulunduğu pozisyon Normal bir öğrenciyim... en başarılı ders Ne Bilim :D Hızırlıktan Yeni Geçtik... sınıf kaçıncısı Ne Bilim :D Hızırlıktan Yeni Geçtik... bölüm kaçıncısı Bunuda Bilmiyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İstanbul
Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar veKontrol Öğretmenliği 2. Sınıfa geçtim En başarılı dersim Nesneye Yönelik Programlama (JAVA) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() yer? :istanbul üniv
fakülte?? :eğitim fakültesi bölüm,program? :matematik öğretmenliği sınıf? :3 e geçtim bulunduğu pozisyon? (ör: asistan, başkan,temsilci vs) en başarılı ders?:hiç birini sevmiyorum..... ![]() sınıf kaçıncısı?...bilmem...bitirelimde gerisi önemli değil... bölüm kaçıncısı?...girerken 44. olarak girdim.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() yer:izmir
fakülte:mühendislik bölüm:tekstil sınıf:inş 1. sınıf bulunduğu pozisyon:yok en başarılı ders:ingilizcede olmaya çalışıo sınıf kaçıncısı:öyle birşey yok bölüm kaçıncısı:hatırlamıyorumkii ![]() ![]() ![]() 8) 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() yer İSTANBUL
fakülte İstanbul üniversitesi edebiyat Fakültesi bölüm,program tarih bölümü sınıf 3'e geçtim bulunduğu pozisyon aktif bi öğrenciyim hocasına göre değişilir ![]() en başarılı ders hocasına göre değişiyo başarım ![]() sınıf kaçıncısı sınıfta kaçıncıyım bilmiyorum bölüm kaçıncısı bölüme 10.olarak girdimm |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() birisi katil olmak isterse rahatca bulur bu bilgilerden hee
|
|
![]() |
![]() |