![]() |
#1 |
![]() Ünlü oyuncu Meltem Cumbul, 'modern bir kadın olarak başörtüsünün yasaklanmasına kesinlikle karşıyım" dedi .
![]() İşte Cumbul'a ABD'de İslamiyet'le ilgili sorulanlar. İki yıl kaldığı Amerika'dan döndükten sonra, 6 aydır bir dizi projesi üzerinde çalıştığını belirten Cumbul şunları söyledi: "Los Angeles'ta, İslamiyet ve Müslüman toplumlar hakkında bana birçok soru soruldu. "Bana, 'canlı bombaların, intihar saldırısı yapanların İslam inancına göre cennete gidecekleri doğru mu' diye soruyorlardı. Onlara, 'İnsanı çıkmaza sokarsan, kaybedeceği ve kazanacağı hiçbir şey kalmazsa, bombaları bağlayıp hücuma geçebilir. Cennete gitmekten ziyade, cehenneme dönmüş dünyalarından kaçıyorlar belki' diye cevap veriyordum." CUMBUL: BENCE MESELE ÖZGÜRLÜK "Ben Türk'üm, Müslümanım ve modern bir kadınım. Dolayısıyla bu meseleleri sormak için ideal bir kadınım" diyen Cumbul sözlerini şöyle sürdürdü: "Bence meselenin can damarı özgürlükten geçiyor. Özgürlük olmazsa demokrasi olmaz. Ben modern bir kadın olarak, başörtünün yasaklanmasına da kesinlikle karşıyım. Üniversitelere başörtüsüyle girilebilmeli. BUGÜN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|