![]() |
#1 |
![]() Ünlü yönetmenden 'cami' çıkışı
![]() Amerika'nın dış politikasına karşı sert eleştirileriyle bilinen ve Washington'un silah ve petrol lobisinin etkisi altında olduğuna inanan ünlü yönetmen Michael Moore, New York'ta cami inşaası tartışmalarıyla ilgili olarak ilginç bir çağrıda bulundu. Moore, kendisine ait web sitesinde yazdığı makalede, “Eğer bu cami inşa edilmezse, Amerika artık Amerika olmayacaktır” diyerek, caminin İkiz Kuleler'e yakın bir yerde değil, İkiz Kuleler'in alanında yapılmasını istedi. 11 Eylül saldırılarında bir çalışma arkadaşını kaybettiğini belirten ve bu yazıyı onun anısına yazdığını belirten Moore, caminin inşasına karşı çıkanlara tepki gösterdi ve inşaatın engellenmeden yapılması için dostlarına bağış yapmaları çağrısı yaptı. Mehmet Nedim Aslan'ın haberi Amerika Birleşik Devletleri'nin New York kentinde inşaası henüz başlamamış ve içerisinde bir cami ile ilgili tartışmalar sürüyor. Radikal Hıristiyan ve ırkçı gruplar ile ADL gibi bazı Yahudi örgütlerin şiddetle karşı çıktığı cami inşaasına ünlü yönetmen Michael Moore destek çıktı ve Amerikalılara cami için bağışta bulunmaları çağrısı yaptı. CAMİ, İKİZ KULELERİN TAM GÖBEĞİNE YAPILMALI 11 Eylül saldırılarıyla ilgili olarak yaptığı “Fahrenheit 9/11” filmiyle 2004 yılında Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye ödülü kazanan Amerikalı yönetmen Michael Moore, New York'ta İkiz Kule yakınlarında cami inşa edilmesine karşı çıkanları eleştirdi ve “Eğer bu cami inşa edilmezse Amerika artık Amerika olmayacaktır” dedi. Eski Başkan Bush'un Afganistan ve Irak işgallerine karşı sert eleştirileriyle bilinen Moore, “11 Eylül saldırılarında bir arkadaşımı kaybettim ve bu yazıyı onun anısına yazıyorum” ifadelerini kullandığı yazısında, “Ben caminin Ground Zero'nun (Yıkılan İkiz Kulelerin kapladığı alan” iki blok ötesinde yapılmasına karşıyım. Cami Ground Zero'da yapılmalı” diyen Moore, cami inşasına karşı çıkanların Amerikan değerlerine de karşı çıktığını yazdı. McDONALD'S DAHA FAZLA İNSAN ÖLDÜRDÜ New York'ta yapılması planlanan cami imamının çok tatlı bir insan olduğunu belirten Moore, İkiz Kule saldırılarında 60 civarında Müslümanın da öldüğünü belirtti. İkiz Kuleler'e saldırıyı gerçekleştirenlerin kimin hangi dine sahip olduğuyla ilgilenmediğini belirten Moore, Amerikalı Müslümanların “Biz Amerika'ya ait değil miyiz?” diye sormalarından utanç ve üzüntü duyduğunu çünkü yurttaşların kendilerini böyle hissetmesininin Amerika için utanılacak bir durum olduğunu belirtti. İkiz Kuleler'den iki blok ötede bulunan McDonald's restoranının teröristlerin öldürdüğü insan sayısından daha fazlasını öldürdüğünü belirten Michael Moore, “Bir kişinin yaptığı bir eylemden dolayı bir grubu suçlamak Amerikalılıkla bağdaşmaz. Timoty McVeigh bir Katolik'ti ve Oklahoma federal binasını havaya uçurdu. Peki McVeigh'in havaya uçurduğu bu binanın yakınlarına bir Katolik kilisesi açılmasına izin vermeyecek miyiz?” dedi. EĞER ÖLÜRSEM BENİM ADIMA NEFRET YAYMAYIN Moore, kendisinin terörist bir saldırıda ölmesi halinde kendi adına başkalarına ayrımcılık yapılması ve saldırılmasını da istemediğini belirterek, “Allah korusun eğer bir terörist saldırıda ölürsem, siz ya bazı çatlak gruplar başkalarına saldırmak için benim ölümümü kendinize gerekçe gösterirseniz, geri gelip sizi Freddy Krueger'le evlenen Linda Blair'den daha kötü yaparım” dedi. Moore, bir çağrıda da bulunarak, Müslüman kültür merkezinin inşası için önemli bir sorumluluk taşıdıklarını belirterek, cami imamına projeyi durdurması için büyük baskı yapıldığını ve bu yüzden imama destek çıkılması gerektiğini belirtt. CAMİ İÇİN BAĞIŞ İSTEDİ “Bizler kabadıyaların ve çetelerin kazanmasına izin mi vereceğiz? Artık bunlardan usanmadık mı? Bu nefret eden çetecilerden ülkemizi ne zaman geri alacağız” diyen Moore, caminin inşası için herkesten bağışta bulunması çağrısı yaptı. Moore, yazısının sonunda da “Ben 11 Eylül'de bir çalışma arkadaşımı kaybettim ve bu yazıyı da onun anısına yazıyorum” dedi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Amerikan Dış Politikasına haiz kişiler hatta Fbi, Cia ve Bürokratlar çok iyi biliyorlar ki ! 11 Eylül'ü yapan Cia-Mossad üzerindeki İlluminatiye bağlı Neo-Conlardı ! Demokratlar Müslümanlara atılan bu suçları gerçek amerikancılık ile bağdaştıramıyorlar ki dünya üzerinde rezil ve kepaze durumda imajları !
Bu itibarla İlluminati'nin istememesine rağmen Cami inşası Hıristiyan Demokratlar için Namus meselesi haline geldi !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zaten kendisi fahreneit 9/11 filminde 11 eylül yalanını ispatlamıştı...
Georghe W. Bushun nefret ettiği bir gazeteciydi... Tebrik ederim kendisini... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Birde Müslümanlıkla şereflense...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Fahreneit Filmini yapan Michael Moore Hıristiyan Demokrat olmasına rağmen ! iyi niyetli biridir ! Lakin bilmek gerekir ki o dönem bu filmde maalesef illuminati'nin bazı gerçekleri açıklamayacaksınız anlaşması ile yapılmıştır ki ! O gerçek illuminati'nin sonu olabilirdi ! O gerçekler bugünün gerçekleri ile bağdaştırılması zor kabul gerekir ! Yakında inş... öğreneceksiniz ki ! Usame bin Ladin kimdir !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
mesela 11 eylül saldırılarından 3 hafta önce amerikada bi klinikte tedavi olan bir insandır... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|