07-26-2008, 17:29 | #1 |
Unutamam
UNUTAMAM
Unutamam o başak rengi saçlarını Unutamam o sol kaşının üzerindeki beni Unutamam o kahverengi gözlerini Ve o perşembe günü saat üçü yirmibeş geçeyi Savurmuştun her teli başak rengi olan saçlarını Ve bana unutamadığım naber deyişini Salı sabahı yeşil kareli lise eteğinle Otobüs durağının önünden geçişini Unutama o perşembe günlerini Senin o yollardan geçişini beklemeyi Unutamam her anında seni düşündüğüm o günleri Ve o perşembe günü saat üçü yirmibeş geçeyi Her akşam yemeğinden sonra dışarı çıkmaktı Amacıma bağlı olan evinin önünden geçmek Seni en azından balkonda görmekti amacım Kim bilir belki görür sonra başımı öne eğerdim Ama hiç göremezdim ve amacım her defasında batardı yere Çünkü bu senin farklı oluşun kimseye benzemeyişindi Olur olmaz yere balkona dahi çıkmayandın sen Her evin önünden ayrışılışımda efkarınla yaktığım sigaraları Unutamam! gece_gezgini
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-26-2008, 17:47 | #2 |
Unutamam
çok güzel olmuş şiirlerinin devamını görmek umuduyla teşekkürler :-*
|
|
07-26-2008, 17:48 | #3 |
Unutamam
buda çok güzel olmuş + vermem için 1 saat geçmesi gerekiyor
|
|
07-26-2008, 17:49 | #4 |
Unutamam
ben teşekkür ederim yorumlarınız için
|
|
07-26-2008, 18:25 | #5 |
Unutamam
İlk defa sizin şiirinizi okudum..Çok güzel cidden..Devamını okuma temennisiyle ..Teşekkürler +
|
|
07-26-2008, 18:28 | #6 |
Unutamam
ikinci defa da bunu okuyabilirsin
teşekkür ederim yorumun için http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=59077.0 Sensizken Bilmek |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|