![]() |
#1 |
![]() Yapılan temayül yoklamasında 981 yönetici oy kullandı.
İşte sonuçlar ve sıralama 1- Mehmet Altay : 438 2- Hazim Sesli : 394 3- İsmail güneş : 358 4- Hüseyin Keskin : 261 5- M.Bakır Mutlu : 247 6- Ramazan Toker : 179 7- H.Hilmi Alper : 163 8- Ramazan Akar : 146 9- Esma Kıvrak :93 10- Ahmet çağlayan :87 11- İsmail hazır :58 12- Hakkı Karahan :43 13- Mustafa Akgün :43 MEHMET ALTAY 1972, Uşak - Ulubey doğumlu. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim ve Yönetim Planlaması Bölümü ile İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu.2007 yılı genel seçimlerinde AK Parti 3. Sıra adayı oldu. Halen Uşak'ta serbest avukatlık yapmakta. Evli ve 2 çocuk babası. İngilizce biliyor. HAZİM SESLİ 1966, Nevşehir doğumlu. Tekstil sektöründe yaklaşık 50 yıllık bir geçmişe sahip olan Sesli ailesinin 4. kuşak temsilcisi olarak iş hayatına girdi. Sesli ailesinin Anadolu'da başlayan ticari hayatı, 1994 yılında Hazim Sesli'nin yönetim kurulu başkanlığında İstanbul'da kurulan Sespa A.Ş. ile birlikte yeni bir boyut kazandı ve Sesli Grup olarak hem ulusal hem de uluslararası arena da birçok başarıya imza attı. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu Başkanlığı yaptı. Evli ve 3 çocuk babasıdır. İSMAİL GÜNEŞ 1967, Uşak - Eşme doğumlu. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu. Kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı. Yurdun muhtelif yerlerinde doktorluk yaptı. 2008 – 10.03.2011 tarihleri arasında Uşak Devlet Hastanesi Başhekimliği yaptı. Evli ve 2 çocuk babası.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|