03-31-2008, 18:05 | #1 |
Usandım..
USANDIM
bu güne dek tarak vurmadım başa şu vakitsiz düşen aktan usandım vefasız gelirmi diyerek boşa camdan dışarı çok baktan usandım temizler süpürüp karı kürüten helal olsun işi bilip yürüten karşımda yılışıp gülüp sırıtan karın lebalepten toktan usandım soyup menetseler beni kılıktan ne farkım kalır ki sanki çulluktan eynime giydiğim bu yoksulluktan sineme saplanan oktan usandım mazide bağladım bel sadarete kaç yıl oldu davam ermez sadete benle dalga geçercesi adeta geciken adalet haktan usandım boşalan kadehi doldur be saki kimbilir ki şimdi milli misakı hergünüm geçmekte aynıyla vaki bezmişim hayattan çoktan usandım punduna getirip ne mümkün çekmek aslanın ağzında durmakta ekmek üstüste içerim kullanmam çakmak ucuca tutmaktan yaktan usandım darda kalan yolcu bulur hancıyı ateşe atsınlar bir yalancıyı halden anlamayan her dilenciyi kapıdan kovmaktan yoktan usandım bilmem bu işte kim haklı kim haksız köyümüz köpeksiz eller çomaksız sokağın başında rögar kapaksız kurulu tuzaktan faktan usandım belkide tahtalar değiller kavi sanki biri silker uyuyan devi ne yapsam durmuyor oynuyor çivi çekici vurmaktan çaktan usandım saki bende dertler gelmez perdaha çöllerde çok işe yararmış vaha sen bana bir şişe getir ver daha taksitle almaktan tekten usandım beğenmedin demek bir göz arayı bir düşün verdiğin nakit parayı şayet artırmazsan mevcut kirayı taz zaman evimden çıktan usandım profilde resmim var yandan cepheli bulursam deyin bir altın küpeli emesen adreste bütün şüpheli postalar silmekten tıktan usandım bilirler yok bende silah tüfekti gırtlaktan verirler bol ses efekti bahçeme konarlar her akşam vakti karganın kavaktan gaktan usandım şair olmaz asla benden hayatta dikiş tutmaz iğnem edebiyatta bulaştı galiba velakin hatta seninde suratta tikten usandım revan olam raha saki ufaktan hem afitab yakın söker afaktan çün artık intiha hani bi-nifaktan yane lügat çaktan pekten usandım panturk
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|