![]() |
#1 |
![]() öncelikle,bu tanışma bölümü için ufak bir tavsiyem olacak.herkes kendini tanıtmak için yeni konu açmak zorunda kalıyor.halbuki hepimiz bir başlıkta kendimizi tanıtsak hem daha az yer kaplar,hem de sitenin ömrü uzar.çok yüklenince bildiğiniz gibi yavaşlıyor.bu tavsiyemi dikkate alırsanız sevinirim,almazsanız da canınız sağolsun
![]() Adım meryem.üsküdarda oturuyorum.18 yaşındayım. istanbul üniversitesi eczacılık fakültesi 1. sınıfta okuyorum. koyu bir recep tayyip erdoğan hayranıyım.ak parti forumu hayırlı olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() VE ALEYKUMSELAM MERYEM KARDES
AKPARTI FORUM AILESINE HOSGELDIN INSALLAHÜ TEALA AKTIF OLARAK FORUMUMUZDA BULUNACAGINIZA SUPHEMIZ YOKTUR ALLAHA EMANET OLUN SELAMETLE SERCAN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ve aleyküm selam
hoşgeldiniz.. bende yeni konu açıcaktım ,ama sizin önerinizi dikkate alarak buraya yazmaya karar verdim. ;) Bende ,Beykoz'da ikâmet etmekteyim..Psikoloji 2.sınıf öğrencisiyim.(gerçi artık 3 olduk : ) selametle.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() aktif olacağımdan emin olabilirsiniz.
burda olduğum için mutluyum ![]() hoşgeldin mihrab |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() H.G MİHRAB KARDES
IYI DUSUNMUSSUN ALLAHA EMANET OL SELAMETLE SERCAN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ve aleyna ve alykümselam ve rahmetullahi ve berakatüh
hoşgeldiniz güzel insanlar hoşgeldiniz elele verip bu forumu en yüksek noktaya cıkarmak dileğiyle AK PARTİMİZİN sanal alemde tek adresi olmak dileğiyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum kardeşlerim hepiniz hoşgeldiniz SAYGILARIMLA zavzagalı |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() HOŞGELDİN
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() bende kübra m.oldum |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hoşbulduk arkadaşlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Aramıza hoş geldiniz.
Üyeliğiniz hayırlı olsun. Sizi Aramızda aktif olarak görmek istiyoruz. mesajların tek konu altında olmasının da bazı dez avantajları oluyor. Bu şekilde her arkadaşımızın bir sayfası olsun. Ve ona özel karşılama yapalım istiyoruz. Ve hız konusunun sorun olmayacağını düşünüyoruz. Alternatif fikirleriniz için çok teşekkür ederiz. Bu şekilde her konuda alternatiflerinizi bekliyoruz. Duyarlılığınız için teşekkür ederiz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|