|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Üstad’ı sendika yemeğine davet etmişler. Yemekten sonra : -Üstadım, demişler, sendika hakkında bir konuşma yap da millet sendika hakkında bilgi sahibi olsun! Onlar öyle söyleyince Üstad aniden ayağa fırlamış öfkeyle. Sonra da almış mikrofonu eline, demiş ki: -Sanmayın ki yemeğinizi yedim diye gönlünüze göre konuşacağım! Sendika, patronun zulmüne karşı kurulmuş ikinci bir zulüm müessesesidir!…
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ne güzel söylemiş.
Bugün sendika catısı altında nasılda ideolojiler üretiliyor. Kimilerinin arka bahçesi haline dönüştürülüyor yaşıyoruz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ne doğru söylemiş Üstad...
Metal-sen başkanı garibin hakkını yedi yıllar boyunca... Sakat ideolojinin özürlü çocukları.!! |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() He yav sendikacıların neden hep son model mercedeslerinin olduğunu anlayamamışımdır nasıl emekçi bunlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Kurumda saatlik izinleri düzenliyordum sendikacıların her birinin 15-20 tane izin kağıdı oluyordu.
Sendika izni sendika izni herifler durmadan kaytarıyordu.. Ve tek yaptıkları zarar ve hep devlete karşı savaşmak. Memurları sol eksene çekme çabasındalar ki başarmıyorlar değil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Kavram olarak sendikaya karşı değilim...
Türkiyedeki bir çok sendikaya karşıyım... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|