AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 07-03-2011, 00:15   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Thumbs down utanç müzesi isteği
Haberlere bakıyorum,hani şu Madımak oteli kamulaştırılıp bilim ve kültür mermezi oldu,bu kişiler yıllardır oranın müze olmasını istiyordu,otelin ve altındaki kebabaçının kapatılmasını istiyordu,istedikleri oldu ama hala 'utanç müzesi olsun' talepleri tamamen salakça bir istek.
'Utanç müzesi' nin anlamı nedir ? Bunu bir kere çözemedim.
Ha oranın adı utanç müzesi olsa,içinede ölenlerin küllenmiş bedenlerini temsilen mumdan heykeller yapılsa tatmin olurlar mı diye düşünüyorum ? Bu mudur istekleri ? Utanç müzesinden kasıtları nedir ? Anlayan varsa akıl versin bana,aynı dili konuşmadığımız için bunları zerre kadar anlamıyorum.
İstekleri gerçekleşse,acaba ölüleri sömürmeyi devam ettirmek adına başka ne gibi sorunlar üretir bunlar ? Bana göre anma adına olayın bire bir gerçekleşmesini de isterler kim bilir.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-03-2011, 00:29   #2
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Aydınlar(!) kendilerine mabet inşaa etmek istiyorlar abim
Alt 07-03-2011, 00:32   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
yav ne uzatıyor devlet yap gitsin utanç müzesi her sene 2 temmuzda gidip çelenk koyup mum yaksınlar işte ..
bizim bazı mümin kardeşlerimiz utanmasalar oyşş iyiki yaktık cızbız kebap deyip övünecekler yav dalaksızlar ...
Alt 07-03-2011, 00:34   #4
Kullanıcı Adı
TYH
Alıntı:
Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yav ne uzatıyor devlet yap gitsin utanç müzesi her sene 2 temmuzda gidip çelenk koyup mum yaksınlar işte ..
bizim bazı mümin kardeşlerimiz utanmasalar oyşş iyiki yaktık cızbız kebap deyip övünecekler yav dalaksızlar ...
:r sadece :r....
Alt 07-03-2011, 00:38   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Evet devlet ismi değiştirsin bu sayede saçma sapan söylemler ortadan kalkar ama bilim ve kültür merkezi isminden neden rahatsızlar ?
İçeride çocuklar için bölüm bile var.Utanç müzesi ismi ile çocuklar için ayrılan bölümün çakışması söz konusu.Bunlar bilime kültüre karşılar mı yoksa
Alt 07-03-2011, 04:30   #6
Kullanıcı Adı
karsu
Bilim ve kültür merkezi ismi konmuş ancak aydınlarımız bu isimden utanıyorlar ki oraya utanç müzesi adını konmasını istiyorlar. Yapılan saldırı çok kötü kendi topraklarımız üstünde bu denli olayları üzülerek gördük geçmiş yıllarda ancak biz utanç müzesi olarak ileriye gidemeyiz ileri gitmek içinde oranın en iyi şekilde kullanılması lazım eğer çok müze görmek istiyorlarsa istanbulda ankarada ve anadolunun çeşitli yerlerinde müzeler var orayı gezsinler...
karsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)