01-23-2008, 22:34 | #1 |
Uyanık Trabzonsporlu
Bir Galatasaray'lı bir fenerli birde Trabzonspor'lu Arabistan'da yasak olmasına rağmen bir otelde içki içerken yakalanırlar.Mahkemeye çıkarılırlar:
Karar İDAM! İtiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasına çevirilir.Ama o gün bayrama denk geldiği için Prens Hazretleri cezayı kaldırıp hepsine 20 kırbaç ceza verir.Bizimkileri sempatik bulduğu için de bizimkilere bir kıyak daha yapıpherkese cezasını hafifletmek için bir istek hakkı tanır. Galatasaray'lı: "Sırtıma bir yastık bağlayın"der. 10 kırbaçtan sonra yastık paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanık fener'li bunu görünce: "Sırtıma 2 yastık bağlayın"der. Ama 2 yastıkda 10 kırbaca dayanamaz. Sıra Trabzonspor'luya gelince Prens Hazretleri "Bak Trabzonspor'lu benim vefat eden oğlumda Trabzonspor'lu idi ve ben onu çok seviyordum.Bu yüzden sana 2 istek hakkı veriyorum"der. Trabzonspor'lu: "O zaman bana 40 kırbaç vurulsun"der. Herkez şaşkına döner. Prens Hazretleri: "Peki 2. isteğin nedir?"diye sorar... Trabzonspor'lu kahkaha ile gülerek: "Şu fener'liyi sırtıma bağlayın"der.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|