AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-31-2008, 23:08   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Question Üzmez vakasının çirkin yüzü ? ....

Hüseyin Üzmez apar topar niçin içerden çıkarılmış olabilir ? Şu Hüseyin Üzmez meselesi hakikaten insanın içinin kaldıracağı cinsten değil. Hepimizin çoluğu çocuğu var. Hele kız çocuğu olanların..

Hepimizin çoluğu çocuğu var. Hele kız çocuğu olanların bugünlerde eminim Üzmez’i ekranlarda gördükçe tüyleri diken diken oluyordur.

Adına ne derseniz deyin.

76 yaşındaki bir insanın kendinden 62 yaş küçük bir kız çocuğuyla yaptığı, yapacağı, yapmaya yeltendiği her ne varsa düşüncesi bile çok iğrenç.

Olayın bu boyutu tam bir klinik vaka.

Ama daha da enteresan bir boyut var ki o da mağdur olan kız çocuğuna sağlıklı raporu verilmesi.

Biraz sorgulayalım.

Bu rapor neyi sağladı ?

Hüseyin Üzmez’in cezaevinden tahliyesini.

Hüseyin Üzmez çıkar çıkmaz ne yaptı ?

Soluğu televizyon kanallarında aldı. Üzmez her akşam ayrı kanalda boy gösteriyor.

Oysa Türkiye Üzmez’in tahliyesine ve aramıza bir kabus gibi dönmesine kadar neyi konuşuyordu ?

Ergenekon’u.

Üzmez çıktığı ilk televizyon kanalında ne dedi ?

“Bu ülkenin şerefli paşaları hapse atılıyor. Bu ülkede suçsuz insanlar hapiste. Ben de hapse atıldım. Ben şerefli ve izzetli bir insanım. Ben de suçsuzum.”

Aklınıza ne geliyor ?

Acaba;

Hüseyin Üzmez gündemi değiştirsin diye mi apar topar bir rapor hazırlanarak içerden çıkarıldı ve konuşturulmaya başlandı.

Zira uzmanlar; Üzmez’in livatada bulunduğu iddia edilen kız çocuğunun sağlıklı olduğunu ifade eden raporun çıkarılmasının bile sırf bürokratik olarak 6 ay süreceğini ifade ediyor.

Oysa kız çocuğunun sağlıklı raporu şipşak hazırlanıverdi.

Üzmez’in çıkarılması Türkiye’de gündem oldu mu ?

Oldu.

Üzmez’in açıklamalarına biraz daha dikkatli bakalım.

Üzmez Ergenekon’a sahip çıkarak diyet ödemenin yanında başka neler söyledi ?

Yaptığı ya da yapmaya yeltendiği işi neye bağladı ?

Yüce dinimize.

Üzmez ikidebir “ben Rasulullah’ın yolundayım, benim yolum dinin yoludur” deyip durmuyor mu ?

Üzmez bir yandan; “T.C kanunlarına göre bu suçtur, ben bu suçu işlemedim” diyor bir yandan da Rasulullah’ın yolundayım deyip ortadaki sapıklığa Hazreti Peygamber’i alet ediyor.

Üzmez’i içerden çıkaranlar çok iyi bir zamanlamayla Türkiye’nin dikkatini bu yöne çekmeyi başardı.

Şu an için Üzmez üzerinden Ergenekon’u gölgeleme süreci devam ediyor.

Üzmez’in açıklamalarının dini boyutu da tartışılmaya başlanacak. O da ikinci operasyon olacak.

Öyle gözüküyor ki Hüseyin Üzmez’i önümüzdeki günlerde ekranlarda görmeye devam edeceğiz.

14 yaşındaki kız çocuğunun bu şekilde bir sapıklığa maruz kalması ne kadar iğrençse, birilerinin yeni tartışmalar üretilmesine zemin hazırlayarak Ergenekon’u gölgelemek için aynı kız çocuğunu ortaya meze yapması o kadar mide bulandırıcı.

Bu oyuna ve saçmalığa bir an önce dur denilmesi gerekiyor.

Söz konusu kız çocuğu hepimizin kızı olabilirdi.

habervakti

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-31-2008, 23:20   #2
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
kimsenin günahına girmek istemem...ancak daha önceki yazılarımdaa bahsettim.
üzmezi savunmayı bırakın..! çünki maksatları üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir..işi hukumetimize getırmektır...tıpkı deniz feneri olayı gibi..

1996-97 refah yol hukumeti zamanında... yıne sahnede hüseyin üzmez vardı..!
müslim gunduze evi hüseyin üzmez tahsis etmişti..

yani bu olay huseyın üzmezin bılgısı dahılınde veya değil...ancak yapılmak istenen bellidir...

BİZ BU FİMİ DAHA ÖNCEDE GÖRDÜK.....müslüman uyanık olmalıdır..ben buralara yazacağım bilgileri süzgeçten geçirerek yazıyorum ki ..ilerde benim yüzümden partimin başı ağrımasın..

verdiğiniz kıymetli bilgiler için teşekkur ederiim
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-31-2008, 23:24   #3
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Bana kalırsa bunlar sırf dindar diye Hüseyin Üzmez'e yapılan yargısız infazdır.
Hüseyin üzmez dindar birisidir.Kanaltürkteki prog. izleyebilirsiniz.Ne kadar samimi cevapladı soruları...
şeyh şamil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-31-2008, 23:26   #4
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
Çok güzel bir yazı paylaşım için teşekkürler....
Bir rapor bu çocugun geleceğini değiştirmeyecek, o kız çocugu yaşadığı bu kötü olayı ömrü boyunca unutamayacak ve bu ona bir ömür bir leke olarak kalacak.
Ağır bir laf olacak ama ben bu adamı görmeye tahammül edemiyorum,miğdeme bulandırıyor.Allah bu insanların cezasını er geç verecektir.
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-31-2008, 23:30   #5
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Alıntı:
şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana kalırsa bunlar sırf dindar diye Hüseyin Üzmez'e yapılan yargısız infazdır.
Hüseyin üzmez dindar birisidir.Kanaltürkteki prog. izleyebilirsiniz.Ne kadar samimi cevapladı soruları...
şeyh şamil kardeşm..belki haklısın,belki gönlünden geçenler öyle..suçlu ben suçluyum demez.
inşallah benimde istediğim o dur...ancak ateş olmayan yerden duman tütmezmiş.. inşallah senin dediğin gıbıdır..amma velakin bizler,uyanık olmalıyız hele bırde halka malolmuş bırıleri dahada dıkkatli olmak zorundadır.
yukardada bahsettiğim gibi 96-96 hukumetınde de yıne aynı sahne yıne aynı senaristler...acaba dememız gerekmezmi....?
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-31-2008, 23:32   #6
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Alıntı:
Esra özdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok güzel bir yazı paylaşım için teşekkürler....
Bir rapor bu çocugun geleceğini değiştirmeyecek, o kız çocugu yaşadığı bu kötü olayı ömrü boyunca unutamayacak ve bu ona bir ömür bir leke olarak kalacak.
Ağır bir laf olacak ama ben bu adamı görmeye tahammül edemiyorum,miğdeme bulandırıyor.Allah bu insanların cezasını er geç verecektir.
Kesin biliyormusunuz hüseyin üzmezin böyle birşeye kalkıştığını...
Neden hüsnü zan yapmıyorsunuz?
Bence hüsyin üzmeze güveniyorum ve kendisini iyi tanıyorum.
Bu bana kalırsa çok büyük bir iftira

Kesin bilmediğimiz konuları gerçekmiş gibi yorumlamak ne kadar etik ?
Alt 10-31-2008, 23:42   #7
Kullanıcı Adı
Gölge
Herşeyi geçtim de ben şunu anlamıyorum kartel medyasının bu adam üzerinden İslama ve Müslümanlara saldırmaları açıkcası hiç hoşuma gitmiyor sürekli İslami yazar demelerinden rahatsızım ben yoksa tam olarak yaptı mı yapmadı mı o da kesin değil Hüseyin Üzmez'i bende severdim bu haberlerden ve tavırlarından sonra düştü gözümden ....
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-31-2008, 23:45   #8
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Alıntı:
ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şeyh şamil kardeşm..belki haklısın,belki gönlünden geçenler öyle..suçlu ben suçluyum demez.
inşallah benimde istediğim o dur...ancak ateş olmayan yerden duman tütmezmiş.. inşallah senin dediğin gıbıdır..amma velakin bizler,uyanık olmalıyız hele bırde halka malolmuş bırıleri dahada dıkkatli olmak zorundadır.
yukardada bahsettiğim gibi 96-96 hukumetınde de yıne aynı sahne yıne aynı senaristler...acaba dememız gerekmezmi....?
Kardeşim ben yapmadığına inanıyorum.Bu bir kesin yapmamıştır demiyorum.
Ancak bazı kardeşlerimiz kesinmiş gibi yorum yorum yapıyorlar.Ben buna karşıyım.Ateş olmayan yerden duaman çıkmaz sözü çok yanlış bu olay çerçevesiinde.İftira atılmış olamaz mı?
Yıllardan bir hüzeyin üzmezi tanırım açıkcası bu olayı yapmadığına ianamıyorum.Mahkeme yaptı diye karar çıkarsa dahi ben yine yaptı dememeye devam edeceğim.Çünki yargı türkiyede düzgün işlemiyor.

Son olarak olay kesin olmuş gibi yorum yaparak kul hakkına girebliriz diye susmayı tercih edelim.
Alt 10-31-2008, 23:47   #9
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Kartel medyası durmadan neden üzmezin üstüne gidiyorlar.Ne olduda AHLAKSIZLAR AHLAK BEKÇİSİ OLDULAR.
Bu olayı oktay ekşi yapsa böyle bir yayın yaparlar mı acaba?
Alt 10-31-2008, 23:52   #10
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
Alıntı:
şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kesin biliyormusunuz hüseyin üzmezin böyle birşeye kalkıştığını...
Neden hüsnü zan yapmıyorsunuz?
Bence hüsyin üzmeze güveniyorum ve kendisini iyi tanıyorum.
Bu bana kalırsa çok büyük bir iftira

Kesin bilmediğimiz konuları gerçekmiş gibi yorumlamak ne kadar etik ?

Daha ne olsun adam kendisi söylüyor değişik kanallara çıkıp boy gösteriyor .Madem doğru değil, yapmadım desin de bizleri inandırsın.Öyle bir konuşuyorsunuz ki , siz nasıl eminsiniz bu adamın bu kötülüğü yapmadığına demek geliyor insana...İşte bu ve bu gibi kişiker yüzünden dinimiz yanlış anlaşılıyor.Dinimizi bile yaşayamıyoruz bunlar yüzünden.
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)