AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-04-2011, 11:07   #1
Kullanıcı Adı
Katade
Standart Vadi'de ŞOK ASKERLİK diyalogu!
Kurtlar Vadisi Pusu’nun yayınlanan son bölümünde ilginç diyaloglar yer aldı. Dizide Polat Alemdar, İhtiyarlar Heyeti Başkanı’na Türkiye’deki askeri eğitim ve terfi sisteminin değişmesini istedi, yeni öneriler getirdi.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun yayınlanan son bölümünde ilginç diyaloglar yer aldı. Dizide Polat Alemdar, İhtiyarlar Heyeti Başkanı’na Türkiye’deki askeri eğitim ve terfi sisteminin değişmesini istedi, yeni öneriler getirdi.

Dizide Polat Alemdar, İhtiyarlar Heyeti Başkanı ile askerin moral değerlerinin bozuk olduğuna dikkat çekerken Türkiye’deki yeni yapılanmaya dikkat çekti.

Askerin bugüne kadar Cumhurbaşkanı olması mantığıyla yetiştirildiği vurgulanırken, eğitim ve terfi konusunda bundan sonrası için de bir dizi öneride bulunuldu. “Asker iyi bir kurmay olarak yetiştirilmeli, kurmaylık liyakata dayalı olmalı. Sınavları bağımsız kurallarca yapılmalı ki, herkes kendi adamını kurmay hatta general seçmesin." denildi.

Dizide, yargıya yönelik de teklifler yer aldı. Polat Alemdar, "yargıda da bilhassa üst mahkemelere gelme şekli liyakate dayalı olarak bağımsız kurul tarafından sınavla yapılmalı.” dedi. Alemdar, Gladio’nun kullanacağı adamları vasata dayalı adamlardan seçtiğini layık olanların seçilmesiyle Gladio’nun önünün kesilebileceğini söyledi.

Dizide ayrıca, Gladio’yu yok etmenin tek yolunun devrim yapmaktan geçtiği anlatılırken bu devrim yapılmadığı takdirde herkesin yok olacağı ve Türkiye’nin Sevr’i bile arar hale geleceği ifade edildi. Polat Alemdar “Madem devrim yapılacak Türkiye’nin Laik sistemden seküler sisteme geçmesi lazım” dedi.
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Yahya Gür'ün haberi-Haber7

Konu Katade tarafından (03-04-2011 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir..
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-04-2011, 11:23   #2
Kullanıcı Adı
Sevban
Bence direk şeriat'a geçelim.....
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2011, 11:32   #3
Kullanıcı Adı
serdary
Vadinin bu yönünü seviyorum işte. Güncel konulara dem vuruyor.Baykal'ın kaset krizinde de yaptılar bunu, 10 yılı dolan Hizbullahçılarda da yaptılar. İzlerken bu sahneyi can kulağıyla dinlemiştim .
Alt 03-04-2011, 12:13   #4
Kullanıcı Adı
Katade
Ben sonuna kadar açtım sesi
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2011, 12:18   #5
Kullanıcı Adı
depare
İhtiyar: "Devrim kanunları buna engel" Polat: "Şapka giy o zaman"
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2011, 13:21   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
laik sistemden seküler sisteme geçişide önerdi...
http://www.facebook.com/akitgazetem#...03226&comments
Alt 03-04-2011, 14:21   #7
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Laiklik elden gidiyor...!!!
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2011, 14:33   #8
Kullanıcı Adı
serdary
Bu devrimlere bu kez halkımızı, insanlarımızı ortak etmemiz lazım...
Alt 03-04-2011, 14:41   #9
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Halksız devrim olmaz...
Bu gerçektir...

EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2011, 17:19   #10
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart Kurtlar Vadisi Pusu Polat Alemdar "Türkiye LAİK düzenden çıkmalı"

Kurtlar Vadisi Pusu nun 115. bölümünde ilginç diyaloglar vardı.Benim hoşuma da gitti.
Ergenekonla(Galadio) mücadele için devrimin şart olduğundan bahsediyordu dinin toplumun çimentosu olduğundan ve Türkiye'nin artık Laik düzeden çıkması gerektiğinden, Laikliğin geçici bir amaç olduğundan bahsetti.Epey tartışılacak sözler sarfetti doğrusu.
Dini drupları özgür bırakın falan dedi.
Polat Alemdarlığını yine yaptı

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Konu Hüdaverdi tarafından (03-04-2011 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir..
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)