AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-16-2009, 22:37   #1
Kullanıcı Adı
Gölge
Question Vadi'deki o infaz ve Taraf'ın iddiaları

TIPKI KURTLAR VADİSİ'NDEKİ GİBİ



Vadi'deki o infaz ve Taraf'ın iddiaları
Yener Yermez'in Üzeyir Garih cinayetiyle ilgili ifadeleri, Kurtlar Vadisi'ndeki Baron cinayetinin aynısı..

GARİH VE BARON

Üzeyir Garih ciyayeti yükümlüsü Yener Yermez’in yeni ‘iddia itirafları’ Kurtlar Vadisi dizisinin geçmiş bölümleriyle örtüşüyor.

Vadi’nin işadamı baronu, Yener Yermez’in Üzeyir Garih’in öldürüşüyle ilgili iddialarına çok benzer şekilde öldürülmüştü. Yener’in ‘iddia itirafları’na göre; “Üzeyir Garih, mensubu olduğu tarikatımsı gizli bir yapılanmanın, üst birimi tarafından cinayet tarihinde gizli bir tapınağa davet edildi. Çok özel durumlarda kullanılan tapınaktaki davete icabet eden Üzeyir Garih için tören düzenlendi. Ayin ritüelleri taşıyan bu tören sonrasında garip giysiler içindeki çok sayıda örgüt üyesinin gözleri önünde, esrarengiz kadın Meral ve arkadaşı, farklı bıçaklarla Üzeyir Garih'i vahşi şekilde infaz etti. İnfaz sonrası ise ünlü işadamının cesedi, soruşturma dosyalarında adı geçen Meral'in yanındaki kimliği belirsiz bir kişi tarafından Eyüp Mezarlığı'na taşındı.”

Dizinin senaryosunda da işadamı baron, bağlı olduğu tarikatın ritüelleri eşliğinde tapınakta bıçaklanarak öldürüldü. Ceset ve suç aleti de Sultanahmet Meydanı’ndaki Dikilitaşın dibine bırakıldı. Daha sonra önceden tespit edilmiş madde bağımlısı bir şahıs, bir gecekondu da yakalanarak suç üstüne yıkıldı.

Bu kadar benzerlik, Taraf Gazetesi yazarı R.Ozan Kütahyalı’nın dizinin 2003-2006 yılları arasında yayınlanan bölümleriyle ilgili iddialarına yeni bir boyut kazandıracak gibi gözüküyor.

Safvet İlhan - Aktif Haber


ŞOK İDDİA: GARİH TAPINAKTA ÖLDÜRÜLDÜ



samanyoluhaber

 

Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-17-2009, 02:37   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart
Bu çok ilginç bir olaydır ve daha çok su götürür.

O günleri hatırlayabiliyorum.. İddia edilene göre Üzeyir Garih adlı musevi işadamı Eyüp mezarlığında kendisinden cep telefonunu veya saatini isteyen bir gece ters cevap vermiş ve o genç tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

Merkez medya bangır bangır olayı bu yöne sevkediyordu ama biz bu işte bir gariplik olduğunu seziyorduk. Gün gelecek bu olay da çözülecek diye iç geçiriyorduk.

işte gün geldi Ergenekon bendi yıkıldı ve ardında biriken su coşarak akmaya başladı. fırsattan istifade eden Yener Yermez de konuşmaya.. Önce Fehmi Koru'ya mektup yolladı, sonra savcıya ifade verdi ve birçok şeyi açıklamış oldu.

Kurtlar Vadisi'nde, Baronun öldürülmesi bu iki olay arasındaki benzerliği açık seçik ortaya koyuyordu. Kurtlar Vadisinin dikkatli izleyicileri hemen "bu Üzeyir Garih cinayeti" dediler.

Şimdi Yener Yermez'in son sözlerine bir kez daha bakalım
"Üzeyir Garih, mensubu olduğu tarikatımsı gizli bir yapılanmanın, üst birimi tarafından cinayet tarihinde gizli bir tapınağa davet edildi. Çok özel durumlarda kullanılan tapınaktaki davete icabet eden Üzeyir Garih için tören düzenlendi. Ayin ritüelleri taşıyan bu tören sonrasında garip giysiler içindeki çok sayıda örgüt üyesinin gözleri önünde, esrarengiz kadın Meral ve arkadaşı, farklı bıçaklarla Üzeyir Garih'i vahşi şekilde infaz etti. İnfaz sonrası ise ünlü işadamının cesedi, soruşturma dosyalarında adı geçen Meral'in yanındaki kimliği belirsiz bir kişi tarafından Eyüp Mezarlığı'na taşındı.”

Vadi'deki sahneler de böyleydi.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-17-2009, 06:40   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart
Bugün bu haberi izlerken abim yanımdaydı..
Olaylar anlatıldıkça zihnimde o sahne canlanıyordu. Abim 'vay beee' deyince hemen damlamıştım 'eh, Vadi'de ki Baronun öldürülmesinin aynısı işte' diye..
Hemen anlayamadı, hangi baron diye sordu, 'Karahanlıııı' deyince sustu bi ara..

Sonra 'vay ansını beee' deyip kanalı değiştirdi..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi