AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-26-2008, 16:26   #1
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart Vakit yazarı Hüseyin Üzmez gözaltında
VAKİT Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Bursa'da 9 Ocak 2003 tarihinde Nilüfer Evlendirme Dairesi'nde, kendisinden 50 yaş küçük hafız Ayşe Yılmaz'la nikah masasına oturan ve uzun süredir aşırı dinci Vakit Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan Hüseyin Üzmez, küçük yaştaki kıza tecavüz ettiği ihbarı üzerine dün 23.30 sıralarında Mudanya'da gözaltına alındı. İnegöl İlçesi'nde oturan 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddia edilen Hüseyin Üzmez'le birlikte küçük kızın annesi ve babasının da Mudanya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Katıldığı televizyon programlarında kavgacı uslubuyla tanınan Hüseyin Üzmez'in sorgusu devam ederken, bugün Mudanya Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılması bekleniyor.

KARISI DA KENDİSİNDEN 50 YAŞ KÜÇÜK

Hüseyin Üzmez'in 5 yıl önce Bursa'da nikah kıydığı kendinden 50 yaş küçük Ayşe Yılmaz'ın ailesi bu evliliğe karşı çıkmış ve nikaha gitmemişti.

Bursa'nın Arabayatağı Mahallesi'nde kuruyemişçilik yapan kayınpeder Mustafa Yılmaz sonradan bu evliliği onayladıklarını, “Peygamber Efendimiz de Ayşe anamız 9 yaşındayken evlenmişti. Kızımın evlenmesine ilk zamanlar karşıydım ama sonradan normal karşıladım” demişti.

İLK SİLAHLI SAĞ EYLEMCİ

Malatyalı olan Hüseyin Üzmez, 1952 yılında henüz lise öğrencisiyle gazeteci Ahmet Emin Yalman'a suikast girişiminde bulundu. ‘İlk sağ eylemci' olarak bilinen Hüseyin Üzmez, Ahmet Emin Yalman'ı öldürmeye teşebbüs suçundan mahkum oldu ve 10 yıl hapis yattı.

Cezaevinden çıktıktan sonra yarıda bıraktığı liseyi, ardından da Hukuk Fakültesi'ni bitiren Hüseyin Üzmez, bir dönem Turgut Özal Hükümeti'nde Sağlık Bakanı Mehmet Aydın'ın özel danışmanı olarak görev yaptı. Hüseyin Üzmez, bazı sağ partilerde görev almış ve MÇP'de genel başkan adayı olmuştu.

ÜZMEZ, ADLİYEDE

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde dün gece 14 yaşındaki L.Ç.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusunun tamamlanmasından sonra adliye sevk edildi.

Mudanya Adliyesi'ne yoğun güvenlik önlemi altında saat 13.50'da getirilen Hüseyin Üzmez'in bitkin olduğu ve koluna giren polislerin desteğiyle yürüdüğü dikkati çekti. Güvenlik güçleri gazetecilerin fotoğraf çekmesini önlemeye çalıştı. Hüseyin Üzmez'in savcılıkta ifadesinin alınmasından sonra nöbetçi mahkemede hakim önüne çıkarılması bekleniyor.

(hürriyet)

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-26-2008, 16:28   #2
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Hani nerde yaşlıları koruyan adiler....
Hüseyin Üzmez 75 yaşında...
Şimdi neden bayram yapıyorsunuz...
Eğer böyle birşey gerçekten olmuşsa, Hüseyin Üzmerz' in yüzüne ilk ben tükürürüm. Yalnız, olmadığından adım gibi eminim, 1 Mayıs öncesi kimlerin oyunu bu...
Alt 04-26-2008, 16:29   #3
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
Bu ulkede cekmeyen vatan evladi soyleyin bana!
Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 16:32   #4
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
yaw bu kadar da alçaklık olmaz ki yaa.hüseyin üzmeze iftira attıkları apaçık ortada
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 16:34   #5
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Eminim ki emniyet yetkilileri Hüseyin Üzmez' e kendi babaları gibi bakıyordur. İçeride bir sıkıntısı olmaz ama Hüseyin Üzmez'e bu çamuru atanlar kimlerdir...
Alt 04-26-2008, 17:16   #6
Kullanıcı Adı
murat kurt
asla olamaz inşaallah ben inanmıyorum..İftiradır inşaallah
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 17:28   #7
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Nusret'in bir teşhisi çok önemli:

Hürriyet ve türevleri İlhan Selçuk gözaltına alındığında bas bas bağırmışlardı, yaşlı başlı adama böyle bir şey yapılması uygun mudur diye; şimdi zevkten dört köşeler...

Öte yandan Eğer bu gerçek ise ben de Üzmez'in suratına ilk tüküreceklerdenim; ama ben de inanmıyorum yaptığına. Kimbilir neyi nasıl çarpıtıyorlar yine...

Çıkar kokusu...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 17:30   #8
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
" Karısıda kendisinden 50 yaş küçük "

Be avanaklar, yıllardır sahnelerinizde maymum gibi oynattığınız M.Ali Erbil'in karısı kendisinden kaç yaş küçük ?

Bunu bir anarmollik gibi ortaya koyuyorsanız, Seda Sayan'ın çocuk yavuklularını da ortaya koyunda, samimiyetinize inanalım.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 17:34   #9
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
asla inanmıyorum...

iftiranın böylesine....ne denir bilemem....yazıklar olsun....
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 17:38   #10
Kullanıcı Adı
politikaci
bencede iftira
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)