AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-27-2009, 13:49   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart "Vakit'e cadaloz" A.Arslan gerçekleri: "Ben Mahallenin o... muyum?"



Aydın Doğan'ın sahibi olduğu CNN Türk televizyonunda ‘Medya Mahallesi' programını sunan ve geçtiğimiz Pazartesi günkü programında Uğur Dündar ve Ahmet Hakan Coşkun'un gerçek yüzünü ortaya çıkardığı için Vakit'e saldırarak tetikçilik yapan Gazeteci Ayşenur Arslan'ın, Aydın Doğan'ın rakibi Cem Uzan için çalışırken de Doğan'a karşı tetikçilik yaptığı ortaya çıktı.

VAKİT DÜNDAR VE COŞKUN'UN MASKESİNİ İNDİRİNCE, SALDIRIYA UĞRADI

Kendisini sözde ‘dürüst gazeteci' olarak kamuoyuna takdim eden Uğur Dündar, eşinin Brezilya'ya tek başına gittiğine dair ifadelerin yer aldığı Ergenekon iddianamesine köpürmüş ve ekranlardan ‘Eşimin evlendikten sonra yurt dışına tek başına gittiğini ispatlayın, kendimi asarım” diye meydan okumuştu. Televizyondaki bu meydan okumadan sonra Vakit gazetesi Dündar'ın eşinin tek başına yurt dışına defalarca çıktığını belgelemesiyle, başta Milliyet olmak üzere Doğan Yayın Grubu'na ait gazete ve televizyonlar ‘Özel hayata giriyor' diyerek Vakit'e saldırmıştı. Bu saldırıların en son yapıldığı ekran olan CNN Türk'te ise Medya Mahallesi programını sunan Ayşenur Arslan, Yeni Şafak'ın Yazı İşleri toplantısına konuk oldu ve Uğur Dündar ve ‘askere gitmemek için midesini kestirdiği' ortaya çıkan Ahmet Hakan Coşkun için Vakit'e saldırdı.

UZAN İÇİN ÇALIŞIRKEN DOĞAN'A VURMUŞ!

Peki bugün Aydın Doğan'ın sahibi olduğu CNN Türk'te çalışan yılların gediklisi Ayşenur Arslan nasıl biri? Bu sorunun cevabını Ayşenur Arslan ile o dönemde Cem Uzan'a ait olan Star TV'de birlikte çalışan yakın arkadaşı Tarık Demirkan veriyor. Demirkan Radikal'in Pazar ekinde yazdığı bir yazıda, Arslan'ın Uzan adına tetikçilik yaptığını yazıyor.

HABERİ YAPMAYINCA İŞİNDEN OLDU

Demirkan, o dönemde Uzan ve Doğan grupları arasındaki kavga nedeniyle Star televizyonunun Aydın Doğan'ın aldığı krediler ve yaptığı yolsuzluklarla ilgili belgeleri yayınladığını belirterek, ATV'den Star'a geçtiği için kendisini de bu kavganın içinde bulduğunu belirtiyor. Demirkan, Star TV'nin başında bulunan Ayşenur Arslan'ın talimatıyla Aydın Doğan hakkında haber yapılmasını istendiğini belirterek, kendisinin bunu reddedince işinden olduğunu ifade ediyor.

“BEN MAHALLENİN O…… MUYUM!”

Demirkan, olay sürecinde tartıştıkları Ayşenur Arslan'ın “Siz temiz prenslersiniz de ben mahallenin o... muyum!" sözlerini hatırlatıyor ve şöyle devam ediyor: “Pazartesi, Ayşenur Arslan'ın odası. Haber koordinatörü beni odasına çağırdığında benimle ne konuşacağını iyi biliyorum. Ama genellikle soğukkanlı olmama rağmen o konuşmanın beni ne kadar etkileyeceğinin henüz farkında değilim. Aramızda aşağıdaki konuşma geçiyor. Neredeyse kelimesi kelimesine.

-O haberi neden yapmadın?

-Çünkü o tür haberler yapmanın bizim işimiz olmadığını düşünüyorum! Metnin haber değeri yok ve ben bir haberi sadece patron istiyor diye karşı tarafa saldırmak için yapmayı kendime yakıştıramıyorum!

-Ama kavgayı karşı taraf başlattı ve bu taraf bu noktada artık haklı!

-Olabilir, ama bu neyi değiştirir? Biz yine de bu kavgada araç olacağız! Ayşenur, biz bunun için gelmedik buraya! Ben yapamam!

Ayşenur çok kızgın. Sert hareketlerle sigarasını arıyor masasının üzerindeki kağıt yığının altında.

-Peki şekerim kim yapacak o zaman? Kiminiz ekrana çıkmamak için Amerikalara kaçıyor (A.Kırca'yı kasdediyor) kiminiz “kirli haber yapmam” deyip elini çekiyor! Ben mi yapacağım! Siz temiz prenslersiniz de ben mahallenin ………….. muyum!

-Değilsin tabii! Sen de yapma o zaman! Sen de kendinle ilgili karar vermekte özgürsün. Ben verdim!
Konuşamız giderek kontrolden çıkıyor, ama artık yapacak birşey de yok. Gözlerini gözlerime dikiyor:

-Sen nerede yaşıyorsun? Görmüyor musun, sektör bu hale geldi. Piyasa bu!

-Sektör bu hale kendiliğinden gelmedi, getirildi, sen de buna aracılık ediyorsun. Sen de karşı çık, gerekirse geldiğimiz gibi hepimiz çekip gidelim buradan! Ama kalırsak da beni işten bile atsan bu tür haber yapmayacağım

Ayşenur'un yüzü gerginleşiyor! Artık sadece kızgın değil, kararlı da:

-Peki o zaman! Ben bundan sana haber yap demeyeceğim. ! Sadece bunu değil, başka haber de yapmayacaksın o halde!




/ HABERVAKTİM.COM

 


Konu FarukARSLAN. tarafından (05-27-2009 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta