![]() |
#1 |
![]() Akşamcılar kafayı yedi!
Yayın politikasını siyasi gelişmelerin seyrine göre sık sık değiştiren ve bu yüzden bazen ulusalcı Ergenekoncu, bazen Amerikancı, bazen IMF'ci, bazen TÜSİAD'çı olabilen Akşam gazetesi, Pazar günkü sayısında da alkol kullanmayan okuyucularına adeta hakaret etti. ![]() Yazarları arasında Sabetaycı kökenlilerin de bulunduğu Akşam gazetesi, Pazar günü verdiği bulmaca ekinde, ‘milli içkimiz' sorusunda cevabın ‘rakı' çıkması dikkat çekti. Sanki halkın büyük çoğunluğu alkol alıyor mantığıyla hazırlanan bu soru, Akşam gazetesinin içki içmeyen okuyucularına hakareti olarak yorumlandı. Geleneksel içeceğimiz olan ayranı yok sayıp, dini yönden haram, sağlık yönünden de zararlı olan rakıyı ‘milli içki' ilan Akşam gazetesi, bu şekilde alkol almayan milyonlarca insana da hakaret etti. Gazetenin bu tavrı, Türkiye'yi Batı'ya ‘rakıcı' ve ‘dansözcü' olarak tanıtan kompleksli yerli Oryantalist kafanın marifeti olarak değerlendiriliyor. habervaktim.com 2008-10-15 09:29:54
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu haber bana aylar önce çıkan "Vakit'in Bulmaca Rezilliği" haberini hatırlattı. Akşam Gazetesinin o haberine konu olan bulmacada Vakit Gazetesi, Abd konsolosluğu önündeki saldırıya değinerek "Gavurlar İçin Değer miydi" diyordu. O gün akşam gazetesi Vakit'in Pazar bulmacasındaki açığı nasıl yakalamışsa, bugün de Vakit, Akşam gazetesinin bulmacasındaki açığı yakalamış. Ödeşmiş oldular.
Forumumuzda da tartışmaya neden olan haberin linkini veriyorum. Nostalji olsun biraz.. http://www.akpartiforum.com/showthread.php?t=36733&highlight=Vakit'in+bulmaca+ rezilli%F0i |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Vakit'i takip edenler bilir, her bulmacasının şifresi biraz iğneli ve düşündürücü oluyor.. ( Çok da güzel oluo
![]() Akşam'Dan da beklenir.. Akşamcı kafa işte.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() gerçekten akşamcı zihniyet
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() vakit denilen pitnik gazetesi kınıyorum mollalar irana şehit uzerinde bile siyaset yapanlar mikroorganizmlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
bırak mollalar dursun bu memlekette.. bol bol sataşırsınız işte ne var? hayır onlar giderse öbür dünyaya götüreceğiniz günah sayınız azalır cennete falan girersiniz ne me lazım? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu AKŞAM GRUBU tam lanetler yağdırılacak o kadar pislik bir grupkiiii, Allahım inşallah göstermek nasip olur bu millete bunların aslının ne olduğunu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|