![]() |
#1 |
![]() Savunmanın ağır bedeli.
![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (08-24-2009 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ilginç bir durum. aslında vakit ve zaman aynı görüşe sahip iki gazete. kardeş olmaları gerekir. diğerleri gibi kartel medyaya mensup değiller
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ekrem Dumanlı her zaman ciddiyet olgunluk ve adam gibi fikirleri savunmaktan yana olmuştur
kahve ağzı ile küfür hakaret laf yetiştirme polemilklerle işi olmaz dumanlının onun için vakiti eleştiriyordur vakiti bilmem ama Ekrem dumanlının gazetecilik vakar ve üslubu çok hoşuma gidiyor |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Küfür tek millettir. Her platformda. Medya platformunda da bu bariz. Kardeşlikten öte, İnananların, HER FARKLI ÇİZGİdeki ama "İnananlar" olarak ortak payda da buluşanların REFİK olması gerekir; ki biz Vakit'ten öyle gördük ÖTEKİlerini de öyle bilirdik. Söylenecek pek bi söz yok aslında. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yahu bir dur be kardeşim nedir sendeki bu Zaman'a hasımcılık anlamıyorum. Pireye kızıp yorgan yakmaktır seninki. Bir koy şuraya bakalım şu röportajı ne demiş öncesinde ne demiş neye kötü demiş öğrenelim. Konu açacaksan doğru dürüst aç. Vakit'in hi. hatası olamazmı
![]() Şu röportajın öncesini sonrasınıda koy buraya |
|
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
Ben de Susturulamayan Tek Gazete olduğu için, birilerine yaranma derdinde olmadığı için, 'kılıbık ağız' kullanmadığı için seviyorum. İşin beğenip beğenmeme konusuna GİRMEYİN! /// Alıntı:
ÖTEKİlere karşı davamı HEP SAVUNDUM. Kimmiş yalan yazmayı alışkanlık haline getiren?? Siz kimi kimle karıştırıyorsunuz?? BİLGİ VE BELGEYE DAYALI haberin öncüsü kimmiş?? Kimmiş ELEŞTİRİYİ HAKETMEMİŞ OLSA DA ELEŞTİRİYLE HAKARET(!) EDEN?? |
|||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() kardeş çok celallisin ben muhabbette olsun diye yazıyom sakin ol
tamam savun davanı seni tutan yok buyur |
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
Bugün sayfasında haberleşmiş tepki yoktu. Habervaktim'de alıntılamadı. Arşiv sayfasının tepkisi bu O KADAR. Birisi de çıkıp "iki aynı görüşe sahip medya kavga etmeye başladı" demez, çıkar sevinir "oh biri birini sattı" diye. Alıntı:
Bu gazete evime giren iki gazeteden biri. Vakit'ten daha ATEŞLİ savunulması gereken bir oluşumun gazetesi. Öyle de savunuruz. Pireye kızmıyorum, röportaj verdiği kişi yazıyor "Vakit kötü Milliyet'te kötü" diye. Onun ağzına tercüman. Bu kadar işte.. Aksi hali de Taviz. / Vakit'in hatası yoktur mu dedik? Daha geçende Ertuğrul Günay konusunda karşı çıkıp en karşıt görüşünü savundum. Biz kör şakşakçı değiliz. |
|||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Eğer öyle birşey demişse Vakit'e beni gerçekten çok üzer. Bu konuyu burada görmekte beni üzer. Bence biz bu gazetelerin hatalarını varsa örtmeliyiz bunların trajını mutlaka arttırmalyız. Şimdi boğuşma kan kaybettirme kavga zamanı değil milletin egemenliğini kurtarma zamanı. Bence en yakın sürede Ekrem Bey bu konuda açıklama yapacaktırç Sabrediğ yazılarını takip edelim. Bu arada o röprtajında tamamını görmek istiyoruz! |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|