AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 08-24-2009, 15:16   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Vakit'ten ne kötülük gördünüz Ekrem Dumanlı?
Savunmanın ağır bedeli.
Göz yummamanın ağır bedeli.
Susmamanın ağır bedeli.

"Kendinden gördüğün bile kor tekmeyi işine geldiğinde ÇOK DA KOLAY... "

--
Hiç bir şey demiyorum; Dumanlı'nın Taraf'a verdiği röportaj ve Vakit'in Arşiv sayfasındaki alıntı cevabının üzerine -konu hakkında- söz söylemiyorum.

Vakit'imiz çekmez belki, yine devam eder ama okuyucusu ama savunucusu ama CANdaşı kiminle-kimlerle aralarına koca bir set çekeceğini bilir.
Kimi savunup kime burun kıvıracağını ve kime tebessüm edeceğini bilir .

Konu FarukARSLAN. tarafından (08-24-2009 Saat 15:18 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-24-2009, 15:18   #2
Kullanıcı Adı
BlueMoon
ilginç bir durum. aslında vakit ve zaman aynı görüşe sahip iki gazete. kardeş olmaları gerekir. diğerleri gibi kartel medyaya mensup değiller
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-24-2009, 15:25   #3
Kullanıcı Adı
montenegro
Ekrem Dumanlı her zaman ciddiyet olgunluk ve adam gibi fikirleri savunmaktan yana olmuştur

kahve ağzı ile küfür hakaret laf yetiştirme polemilklerle işi olmaz dumanlının onun için vakiti eleştiriyordur

vakiti bilmem ama Ekrem dumanlının gazetecilik vakar ve üslubu çok hoşuma gidiyor
montenegro isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-24-2009, 15:25   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
olcayatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ilginç bir durum. aslında vakit ve zaman aynı görüşe sahip iki gazete. kardeş olmaları gerekir. diğerleri gibi kartel medyaya mensup değiller
Kardeş değil.
Küfür tek millettir. Her platformda.
Medya platformunda da bu bariz.
Kardeşlikten öte, İnananların, HER FARKLI ÇİZGİdeki ama "İnananlar" olarak ortak payda da buluşanların REFİK olması gerekir; ki biz Vakit'ten öyle gördük ÖTEKİlerini de öyle bilirdik.

Söylenecek pek bi söz yok aslında.
Alt 08-24-2009, 15:28   #5
Kullanıcı Adı
BlueMoon
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeş değil.
Küfür tek millettir. Her platformda.
Medya platformunda da bu bariz.
Kardeşlikten öte, İnananların, HER FARKLI ÇİZGİdeki ama "İnananlar" olarak ortak payda da buluşanların REFİK olması gerekir; ki biz Vakit'ten öyle gördük ÖTEKİlerini de öyle bilirdik.

Söylenecek pek bi söz yok aslında.
demek istediğim zaman ile vakit ılımlı ve olumlu haber yapan iki gazete (tabii cumhuriyet ve diğer gazeteleri işin içine katmazsak) bunların birbirine düşmesi düşman sevindirir. bakın aynı görüşe sahip iki medya organı kavga etmeye başladı işte bunlar böyle derler bizden için
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-24-2009, 15:30   #6
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
yahu bir dur be kardeşim nedir sendeki bu Zaman'a hasımcılık anlamıyorum. Pireye kızıp yorgan yakmaktır seninki. Bir koy şuraya bakalım şu röportajı ne demiş öncesinde ne demiş neye kötü demiş öğrenelim. Konu açacaksan doğru dürüst aç. Vakit'in hi. hatası olamazmı Bu eleştirilemezmi ?? Mesela hemen bir belgeyle 'yahudi aşığı' diye yazmaları bürokratları insanları eleştirilemezmi ?

Şu röportajın öncesini sonrasınıda koy buraya
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-24-2009, 15:37   #7
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
montenegro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ekrem Dumanlı her zaman ciddiyet olgunluk ve adam gibi fikirleri savunmaktan yana olmuştur

kahve ağzı ile küfür hakaret laf yetiştirme polemilklerle işi olmaz dumanlının onun için vakiti eleştiriyordur

vakiti bilmem ama Ekrem dumanlının gazetecilik vakar ve üslubu çok hoşuma gidiyor
Ekrem Dumanlı ve Vakit'i KARŞILAŞTIRMA konusu mu açtık?

Ben de Susturulamayan Tek Gazete olduğu için, birilerine yaranma derdinde olmadığı için, 'kılıbık ağız' kullanmadığı için seviyorum.

İşin beğenip beğenmeme konusuna GİRMEYİN!

///

Alıntı:
Hakaret ederek gazetecilik yapanlar
Bilgiye dayalı gazetecilik yapmayanlar
Yalan yazmayı alışkanlık haline getirenler
SAVUNACAĞIM.
ÖTEKİlere karşı davamı HEP SAVUNDUM.

Kimmiş yalan yazmayı alışkanlık haline getiren??
Siz kimi kimle karıştırıyorsunuz??
BİLGİ VE BELGEYE DAYALI haberin öncüsü kimmiş??
Kimmiş ELEŞTİRİYİ HAKETMEMİŞ OLSA DA ELEŞTİRİYLE HAKARET(!) EDEN??
Alt 08-24-2009, 15:43   #8
Kullanıcı Adı
montenegro
kardeş çok celallisin ben muhabbette olsun diye yazıyom sakin ol

tamam savun davanı seni tutan yok buyur
montenegro isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-24-2009, 15:46   #9
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
olcayatay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
demek istediğim zaman ile vakit ılımlı ve olumlu haber yapan iki gazete (tabii cumhuriyet ve diğer gazeteleri işin içine katmazsak) bunların birbirine düşmesi düşman sevindirir. bakın aynı görüşe sahip iki medya organı kavga etmeye başladı işte bunlar böyle derler bizden için
Vakit kavga felan çıkarmadı.
Bugün sayfasında haberleşmiş tepki yoktu.
Habervaktim'de alıntılamadı.

Arşiv sayfasının tepkisi bu O KADAR.

Birisi de çıkıp "iki aynı görüşe sahip medya kavga etmeye başladı" demez, çıkar sevinir "oh biri birini sattı" diye.

Alıntı:
yahu bir dur be kardeşim nedir sendeki bu Zaman'a hasımcılık anlamıyorum.
Zaman'a hasımcılık mı?
Bu gazete evime giren iki gazeteden biri.
Vakit'ten daha ATEŞLİ savunulması gereken bir oluşumun gazetesi.
Öyle de savunuruz.

Pireye kızmıyorum, röportaj verdiği kişi yazıyor "Vakit kötü Milliyet'te kötü" diye.
Onun ağzına tercüman.

Bu kadar işte.. Aksi hali de Taviz.

/
Vakit'in hatası yoktur mu dedik?
Daha geçende Ertuğrul Günay konusunda karşı çıkıp en karşıt görüşünü savundum.

Biz kör şakşakçı değiliz.
Alt 08-24-2009, 15:55   #10
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaman'a hasımcılık mı?
Bu gazete evime giren iki gazeteden biri.
Vakit'ten daha ATEŞLİ savunulması gereken bir oluşumun gazetesi.
Öyle de savunuruz.

Pireye kızmıyorum, röportaj verdiği kişi yazıyor "Vakit kötü Milliyet'te kötü" diye.
Onun ağzına tercüman.

Bu kadar işte.. Aksi hali de Taviz.

/
Vakit'in hatası yoktur mu dedik?
Daha geçende Ertuğrul Günay konusunda karşı çıkıp en karşıt görüşünü savundum.

Biz kör şakşakçı değiliz.
Tamam güzelde burada bu konuyu açmak demek yeri göğü Zaman aleyhine inletmek oluyor. Sen medyayı takip eden biriye benziyorsun, senin herkesten daha çok bu gazetelerin kıymetini bilmen lazım. Zamanıda Vakitide Starıda Yenişafakıda Bugünüde biz bunlara toz bile kondurmamalıyız. Çünkü 70 milyona ve gelecek nesile katarsak 150 milyona büyük hizmetleri var değil mi? Seni bilmem ama ben ne olursa olsun bu 5'liyi savunurum korurum ! Burda küçük bir protesto büyük bir top güllesi yollamaktır bu gazetelere.

Eğer öyle birşey demişse Vakit'e beni gerçekten çok üzer. Bu konuyu burada görmekte beni üzer. Bence biz bu gazetelerin hatalarını varsa örtmeliyiz bunların trajını mutlaka arttırmalyız. Şimdi boğuşma kan kaybettirme kavga zamanı değil milletin egemenliğini kurtarma zamanı.

Bence en yakın sürede Ekrem Bey bu konuda açıklama yapacaktırç Sabrediğ yazılarını takip edelim. Bu arada o röprtajında tamamını görmek istiyoruz!
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)