AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-03-2009, 01:24   #1
Kullanıcı Adı
Jurnal
Standart Vali'ye “Yazıcıoğlu'nun durumu iyi” diyen kaynak bulundu
Rahmet Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopter düştüğünde Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, ‘Yazıcıoğlu'nun durumu iyi, hastaneye yetiştirilmek üzere' demişti. Aradan birkaç saat geçtikten sonra helikopter bulunamayınca, Vali'nin neden böyle bir açıklama yaptığı kuşku uyandırmıştı. NTV'ye konuşan habervaktim yazarı Selçuk Özdağ, Vali'nin kendisine “‘Yazıcıoğlu'nun durumu iyi' bilgisini bana askeri bir kaynak verdi. O yüzden bu açıklamayı yaptım' dedi” dedi.

Büyük Birlik Partisi lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarını taşıyan helikopterin neden düştüğüne dair tartışmalar devam ederken, Anadolu Ajansı helikopter düştükten sonra Kayseri Valisi'ne dayandırarak ‘Yazıcıoğlu'nun durumu iyi, hastaneye kaldırılıyor” haberini yayınlamıştı. Aradan geçen birkaç saat sonra Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin bulunamadığı ortaya çıkınca, Kayseri Valisi'nin neden böyle bir açıklama yaptığı ise kuşku uyandırmıştı.

HABERVAKTİM YAZARI AÇIKLADI
Anadolu Ajansı, bugün geçtiği bir haberde 8 gün önce yayınladığı bu haberi ‘kaynağında doğrulatılamadığı için iptal ettiğini” açıklarken, Büyük Birlik Partisi MKYK üyesi ve habervaktim yazarı Selçuk Özdağ, Kayseri Valisi'nin ‘Yazıcıoğlu'nun durumu iyi' sözlerini NTV'de Canlı Gaste'ye anlattı.

VALİ, ASKERİ KAYNAKTAN BİLGİYİ ALMIŞ
Özdağ, helikopter düştükten sonra Kayseri Valisi'nin kendisine de Muhsin beyin durumunun iyi olduğunu ve hastaneye yetiştirilmek üzere olduğunu söylediğini belirterek, “Ancak helikopterin bulunamadığı ortaya çıkınca, tekrar Kayseri Valisi'ne ulaştım ve bu sözleri hangi kaynaktan aldığını sordum. Kendisi de bana ‘Bu bilgiyi bana askeri kaynaktan biri söyledi' dedi.

ERGENEKONCULAR TEHDİT EDİYOR MUYDU?
Özdağ, Yazıcıoğlu'nun çeşitli yerlerden tehdit aldığını da belirtirken, bu tehditlerin Ergenekonculardan gelip gelmediği sorusuna, “Bu konuda çok fazla bir şey söylemem doğru değil. Devletimiz bunların kim olduğunu biliyor” dedi.

habervaktim

Jurnal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-03-2009, 01:37   #2
Kullanıcı Adı
cartman
Bencede herkes iyi biliyor ama maalesef acıklanmıyor..Yoksa bir vali kafasına gore boyle bi acıklama yapamaz..
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)